- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
./unix1: line 2: `n ='expr $1 - 19*($1/19),'
Van benne néhány
először is: az expr -nek úgy kell megadni hogy az operandusok és az opertáor közt kell hagyni szünetet
aztán szerintem a ()-t nem kezeli le, szóval ezzel is baja lehet(ebben nem vagyok biztos nem próbáltam), csinálhatod ehelyett azt, hogy a $1 / 19-et beteszed egy segéd változóba, vagy ami logikusabb, mivel a szorzás kommutatív: $1 / 19 \* $19 - bár ennek így megnézve semmi ételme, nyílván $1et kapsz vissza...
aztán hiba még, hogy a *-ot nem tudod így használni, le kell védened egy \-el s mindig amikor szorzást akarsz írni ezt irod: \*
aztán végül nemtom miaz a , a legvégén, szerintem az nem kell oda
ui. jól állhatsz, ha egy sorban ennyi hibád van- de azért csak kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged