- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egérpad topik
- Tuning kezdőknek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
kicsitomi88 #3229 üzenetére
úgy álltam neki programozni tanulni, hogy abszolut nem volt számítógép a közelemben.. GOTO könyvtár, cipeltem haza a könyveket, tanultam, és papír/filctoll toolchain-nel programoztam PASCAL nyelven.. ritka szar volt..
szerintem egy kezdőnek igenis szüksége van a sikerélményre, szüksége van arra, hogy lássa a Hello World!-öt a képernyőn, és tudja, hogy azt ő csinálta.. ha valami nem tiszta neki a könyvből, pötyög pár sort, és kipróbálja.. persze csak akkor, ha tényleg érdekli a dolog, és tanulni akar..
ha valaki nekiáll OOP nyelven tanulni, és érdekelni kezdi a dolog, úgyis eljut arra a szintre, hogy megérti, mi hogyan működik..
-
amargo
addikt
válasz
kicsitomi88 #3229 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a kérdés egyszerűségéből leszűrted, hogy nem egyből struktogrammokat akar rajzolgatni és levezetést visszavezetéseket írkálni algoritmusokra, hanem csak megakarja ismerni milyen ez a világ, aztán, ha úgy érzi bele vág.
Vagy te pappíron és ceruzán írtad az első programodat is?
Nem hiába állnak át erről a szemléletről egyetemek is, mert butaság. Nálunk is elsőnek volt scriptelés bash-ben majd utána jött a mély víz..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest