- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision #19895 üzenetére
Abszolut igazad van, hogy nem erthet mindenki mindenhez, en igazabol azt nem szeretem, amikor emberek eltologatjak maguktol a megtanulando dolgokat, mondvan h 'nem az en dolgom'. Tehat szerintem egy jo BA-t alapvetoen erdekli a technologia es valamennyire konyit is hozza, csak nem az a fo felelossegi kore, vagy mittudomen, egy jo banki programozo baromi jol ert a penzugyekhez, csak nem napi szinten folyik bele. Szoval amit irtam, az ugy igazabol nem fair (tehat vszeg nem igaz az, amit sugalltam), csak ezt az eros szegregaciot nem kedvelem.
Volt hasonlo temakorben egy jobb iras, https://www.fishmanafnewsletter.com/p/balancing-engineering-cultures-debate-vs-do
szoval az se jo, ha mindenkinek mindenhez ertenie kell, meg az se jo, ha mindenki csak azzal hajlando foglalkozni, ami a nagyon szuken vett hivatalos feladatkore.De te is biztos lattal mar csomo 22 evest, aki bejelenti az elete elso allasinterjujan, hogy 'en nem koder akarok lenni, hanem architekt'. Az _osszes_ ilyen esetrol az derult ki nekem, hogy igazabol oket nem erdekli a technologia, es bar programozonak jelentkeznek, a leheto leggyorsabban el akarnak huzni valami olyan munkakorbe, ami jol fizet, de nem kell kodot irni. Egyebkent ugye a menedzsmentre is igaz, hogy a legrosszabb menedzserek azokbol kerulnek ki, akik az elso pillanattol menedzserek akartak lenni (szerintem a jo menedzsment a 'szolgalo' menedzsment, azaz amikor a vezeto megcsinalja a szar munkat, hogy a csapata csinalhassa az erdekes munkat).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Autóhifi
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Windows 10
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ubuntu Linux
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest