Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision
üzenetére
Abszolut igazad van, hogy nem erthet mindenki mindenhez, en igazabol azt nem szeretem, amikor emberek eltologatjak maguktol a megtanulando dolgokat, mondvan h 'nem az en dolgom'. Tehat szerintem egy jo BA-t alapvetoen erdekli a technologia es valamennyire konyit is hozza, csak nem az a fo felelossegi kore, vagy mittudomen, egy jo banki programozo baromi jol ert a penzugyekhez, csak nem napi szinten folyik bele. Szoval amit irtam, az ugy igazabol nem fair (tehat vszeg nem igaz az, amit sugalltam), csak ezt az eros szegregaciot nem kedvelem.
Volt hasonlo temakorben egy jobb iras, https://www.fishmanafnewsletter.com/p/balancing-engineering-cultures-debate-vs-do
szoval az se jo, ha mindenkinek mindenhez ertenie kell, meg az se jo, ha mindenki csak azzal hajlando foglalkozni, ami a nagyon szuken vett hivatalos feladatkore.De te is biztos lattal mar csomo 22 evest, aki bejelenti az elete elso allasinterjujan, hogy 'en nem koder akarok lenni, hanem architekt'. Az _osszes_ ilyen esetrol az derult ki nekem, hogy igazabol oket nem erdekli a technologia, es bar programozonak jelentkeznek, a leheto leggyorsabban el akarnak huzni valami olyan munkakorbe, ami jol fizet, de nem kell kodot irni. Egyebkent ugye a menedzsmentre is igaz, hogy a legrosszabb menedzserek azokbol kerulnek ki, akik az elso pillanattol menedzserek akartak lenni (szerintem a jo menedzsment a 'szolgalo' menedzsment, azaz amikor a vezeto megcsinalja a szar munkat, hogy a csapata csinalhassa az erdekes munkat).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest