- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Nem biztos, hogy értem a problémádat. Aki épelméjű informatikai igénnyel keres fejlesztőt, és sportszerűen bánik vele, értem úgy kifizeti előre az időt, amit felhasznál, kap rátermett fejlesztőt, amennyit csak akar. Ami a többit illeti, a szellemileg megkérdőjelezhető tisztaságú ügyfél, a nem fizető ügyfél, a con artist divíziók, az investor pénz lopás, meg a többi, az mind teljesen külön játék, és ne keverd őket egybe. Végső soron mindenki azt kapja, amit megérdemel, úgyhogy én nem hiszem, hogy csakugyan lenne bármiféle probléma.
-
emberek jo resze igazabol lofaszhoz se ert
A most már kvázi CTO - aki btw a legjobb fejlesztő, akivel valaha dolgoztam - haverommal szoktunk azon keseregni, hogy a fejlesztők nagy része objektív hülye és/vagy nem hajlandó gondolkodni. Agyatlanul lefejleszt valamit, ami le van írva, és még véletlenül sem gondolja végig, hogy van-e értelme.
-
JoinR
őstag
Az emberek máshogy értelmezik a "normális" fogalmát. Ha megismersz olyan helyeket, ahol a kompetens emberek komplex problémákat oldanak meg napi szinten, jó eséllyel neked az lesz a normális. Aki pedig egy multinál van, ott meg az a normális, hogy...hát az, amit leírtál.
Az átlag átlagos teljesítményre képes, nem életszerű a magas mérce beállítása normálisnak. Célnak persze nemes dolog kitűzni, de a tapasztalatom alapján a legtöbbször irreális elvárás és csak konfliktust eredményez, ha mások nem tudják az "elvárásaidat" teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS routerek
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest