- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
martonx #18016 üzenetére
Egy szintig nyilván tanulható a programozás,
Szerintem ez határozottan nem igaz. A programozás olyan szakma, ami megköveteli az absztrakt gondolkozás készségét, ami nem tanulható. Valójában a legjobb indikátora annak, hogy valaki alkalmas-e erre a pályára az az IQ teszt, mert ott ezeket a készségeket mérik.
Ne érts félre, ez nem valami IQ-fasiszta duma. Egy csomó hasonló szakma van.
A profi sportolók az átlagemberhez képest kiemelkedően atletikusak, és ez már gyermekkorban is látszik.
A profi zenészneknek az átlagembernél jobb a zenei hallása.
Az előadóművészetben extrovertáltságra van szükség. Ők azok, akik már óvodás korban is állandóan szerepelni akarnak.
Szociális vagy oktatási pályán előfeltétel az empátia és altruizmus.Mindegyik tanulható, én is el tudok menni kosárlabda edzésre hogy megtanuljak játszani. Azt viszont soha nem tudom megtanulni, hogy legyek 20 centivel magasabb és tízszer atletikusabb.
-
Ispy
nagyúr
válasz
martonx #18016 üzenetére
Én nem a programozók felső 10%-ról beszélek, hanem egy átlag programozóról. Azok nem fognak komplex programokat tervezni, meg bonyolult architektúrát átlátni.
Ettől még a munkájuk lehet fontos, járhat felelősséggel és lehet akár még változatos is. És még tanulni is kell hozzá.
Sajnálom, én így látom, 20 évvel a hátam mögött, ha ma kéne választanom egyébként is inkább asztalosnak mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest