Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
disy68
üzenetére
Olyan sokat nem szoktam Javascripttel foglalkozni, de néha nagyon hasznos tud lenni.
Nem is tudtam, hogy ez ennyire okos hogy még gombot is betudok illeszteni. Így sokkal könnyebb lesz.
Viszont van egy kis probléma amit most fedeztem fel. A weboldal minden alkalommal egy tokent generál ami beilleszt az URL-be. Ugye a tempermonkey az URLt figyeli és ha megegyezik akkor futtatja a scriptet. Ez az URL a script szerkesztésénél változtatható.
A problémám az, hogy minden alkalommal mikor meglátogatom az oldalt egy új tokent kap, így a weboldal neve mindig más lesz. Megtaláltam a megoldást amivel letudom kérdezni a jelenleg kiosztott token nevét, de sajnos nem tudom, hogy ez a scripten belüli URL-hez illeszthető-e. Tehát hogy lehet-e dinamikus. Ez a token mindig az URL végére kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest