Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Közel három percnyi csend
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Vision
üzenetére
dolgoztam bankoknak, OTP-nél egy időben még külsős IT tanácsadó is voltam pont ilyen esetekre (mert én is csak egy nick vagyok aki ugatja a szakmát, mert nem atoi-t optimalizálok hehehe).
De mindegy is, semmi értelme egy ilyen fórum keretein belül mélyebbre mennünk. Írtál egy problémát, páran írtunk lehetséges megoldási javaslatokat, aztán ebből mindenki azt hoz ki, amit a lehetőségei, képességei (bankokat ismerve és pár kivételt mélyen tisztelve de a többség inkompetens, kezdve a menedzsmenttől, a programozókig) és a projekt scope-ja engednek.
Számomra az egészből egyedül az volt a lényeg, és amiért nagyon hálás is vagyok neked, hogy @pmonitorral ellentétben hoztál egy valós életbeli programozói problémát, szemléltetve, hogy nem az atoi-val kell szórakozni, hanem olyan robosztus rendszereket írni, tervezni, amik valós ügyfél problémákra reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dolgoztam bankoknak, OTP-nél egy időben még külsős IT tanácsadó is voltam pont ilyen esetekre (mert én is csak egy nick vagyok aki ugatja a szakmát, mert nem atoi-t optimalizálok hehehe).