- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Mondjuk a játékot annyira nem vágom...a .net alól win32 hívás nekem a hack kategória, akkor látom max. jogosultságát, ha sehogy nem lehet valamit megoldani a keretrendszeren belül. A lényeg szerintem, hogy egyszerűen fogad el, hogy a c gyorsabb, ennyi. És ne fikázd, hogy a c# mekkora egy...játéknyelv, mert nem az, egyáltalán nem. A c# egy gui fejlesztésre készített nyelv, ami hozzáfér a .net teljes libjéhez.
Ebbe a játéknyelvbe nekünk komplett TMS-ünk van, ráadásul nem is c#-ban, hanem vb-ben, tudom mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest