Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Pont akartam mondani, hogy írja újra, de gondoltam biztos vannak itt mások, akik nem ilyen mazochisták, mint én. Én biztos nem baszakodnék chartokkal, meg tesztekkel, mert a vége akkor is csak egy szarkupac lesz, amit az évek alatt mindenki farigcsált. Persze, ha többet nem kell vele soha foglalkoznod, akkor lehet opció a módosítás.
-
ReFleXx
addikt
sajnos a perl-el nem tudok mit kezdeni ezt dobta a gep, 10-15eve elindultak valakik a perl vonalon, megirtak a core modulokat es erre epult ra azota az osszes team teszt scriptje is.
persze sok embernek nem tetszik, pedzegetik hogy pl python jobb lenne, de nem hiszem hogy hamarosan következik be az atallas tekintve hogy van 900 kész perl module meg tobb ezer perl script ezekre.
hidd el legszivesebben 0rol ujra irnam ezt a 3000 soros scriptet, de most egyelore ezzel kell szenvednem. eddig egy kb 20 soros shell script-et hasznaltam ugyanerre (nyilvan sok minden hardcodeolva sajat teszt kornyezetre), de be kell integralnom a globalis repoba, ez az elvaras
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest