- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Pont akartam mondani, hogy írja újra, de gondoltam biztos vannak itt mások, akik nem ilyen mazochisták, mint én. Én biztos nem baszakodnék chartokkal, meg tesztekkel, mert a vége akkor is csak egy szarkupac lesz, amit az évek alatt mindenki farigcsált. Persze, ha többet nem kell vele soha foglalkoznod, akkor lehet opció a módosítás.
-
ReFleXx
addikt
sajnos a perl-el nem tudok mit kezdeni ezt dobta a gep, 10-15eve elindultak valakik a perl vonalon, megirtak a core modulokat es erre epult ra azota az osszes team teszt scriptje is.
persze sok embernek nem tetszik, pedzegetik hogy pl python jobb lenne, de nem hiszem hogy hamarosan következik be az atallas tekintve hogy van 900 kész perl module meg tobb ezer perl script ezekre.
hidd el legszivesebben 0rol ujra irnam ezt a 3000 soros scriptet, de most egyelore ezzel kell szenvednem. eddig egy kb 20 soros shell script-et hasznaltam ugyanerre (nyilvan sok minden hardcodeolva sajat teszt kornyezetre), de be kell integralnom a globalis repoba, ez az elvaras
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest