-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14377 üzenetére
Beszélünk már róla főnökömmel, hogy a web is egy irány, csak attól tartók, hogy ott meg más miatt fogsz szívni, rengetek interface, hozzáférés lokális forrásokhoz, különböző féle-fajta browserek, stb., na meg aki x éve asztali appokkal dolgozik az irodában, raktárban az már megszokta, hogy minden előtte van, ami kell és egy ilyen ablakot szerintem nehéz kulturáltan megírni egy tabletre.
Itt meg csak fogod az outlookból a leveled és simán behúzod a dokumentum managementbe és kész, 100 ilyen funkció van, amit szerintem weben nehéz lenne megoldani, nyilván nem ismerem a lehetőségeket sem, szóval még meg is kéne közben tanulni (persze közben meg pénzt is kell termelni, ha kell kenyér meg tej).
A távmunka most is megy, vpn és olyan, mintha az irodában ülnél, csak 20%-kal lassabb a program, kb. ennyi.
Ezért gondoltam a wpf-re, mert .net, megy vb-ben (igen, tudom), nem kell hozzá mindenki átképezni, az rdlc fájlok maradhatnak, ott is megy, word, excel interfacek szintén, a komplett adatbázis kapcsolat layert minimális munkával át lehet tolni, cserébe lehet látványosabb funkciókat csinálni, amivel lehet villantani bemutatókon, eladáskor a tulajnak/managementnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest