Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz Ezekiell #14377 üzenetére

Beszélünk már róla főnökömmel, hogy a web is egy irány, csak attól tartók, hogy ott meg más miatt fogsz szívni, rengetek interface, hozzáférés lokális forrásokhoz, különböző féle-fajta browserek, stb., na meg aki x éve asztali appokkal dolgozik az irodában, raktárban az már megszokta, hogy minden előtte van, ami kell és egy ilyen ablakot szerintem nehéz kulturáltan megírni egy tabletre. :D

Itt meg csak fogod az outlookból a leveled és simán behúzod a dokumentum managementbe és kész, 100 ilyen funkció van, amit szerintem weben nehéz lenne megoldani, nyilván nem ismerem a lehetőségeket sem, szóval még meg is kéne közben tanulni (persze közben meg pénzt is kell termelni, ha kell kenyér meg tej).

A távmunka most is megy, vpn és olyan, mintha az irodában ülnél, csak 20%-kal lassabb a program, kb. ennyi.

Ezért gondoltam a wpf-re, mert .net, megy vb-ben (igen, tudom), nem kell hozzá mindenki átképezni, az rdlc fájlok maradhatnak, ott is megy, word, excel interfacek szintén, a komplett adatbázis kapcsolat layert minimális munkával át lehet tolni, cserébe lehet látványosabb funkciókat csinálni, amivel lehet villantani bemutatókon, eladáskor a tulajnak/managementnek. :)

Új hozzászólás Aktív témák