- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
abban tévedsz, hogy azt hiszed: ha webes az alkalmazás, csak mobilon lehet használni.
nem, lehet használni asztali pc-ről is.az sem gond, hogy rengetegféle browser van (ja, kettő), egyszerűen előírod, hogy a te alkalmazásodat mivel kell használni.
egyébként én web apit jávában csinálnék, mert azt illik definíciós állományokból csinálni, másrészt meg jó dolog egy konténer, minden másra jó a php
szerk: azt meg, hogy adminisztrációs szoftvert felrakj a felhőbe, felejtsd el. a jogi részét nem tudod rendesen megcsinálni, a büntetés meg sok.
-
Ezekiell
veterán
Pont az a 20% lassulás tűnhetne el
Mobilra/tabletre meg nyilván egy optimalizált felület kellene, nem ez az őskövület
És persze h nehezebb lenne megírni webre a cuccot, és tanulni kellene hozzá sokat, és szívnál vele bőszen, ezt mind nem kétlem. Ezért kell nektek csinálni egy ár-érték kalkulációt, és az alapján dönteni
Ezt csak ti tudjátok megcsinálni, de azt nagyon jól teszed, hogy körbenézel előtte!
Én alapjában webre dolgozom (durva sarkítás, de mondjuk), szóval nekem már minden probléma webes appnak tűnik
(nyilván határok között) De mondjuk egy raktárkezelő/nyilvántartó/számlázó/ügyfélmanagement cuccot én tuti webappnak írnék meg jelenleg, több előnyét látom, mint hátrányát.
De ha kis pénz/kis foci elvet kell követni, akkor ja, marad a winforms/wpf (inkább winformsot mondanám akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest