- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
Ezekiell #14213 üzenetére
Köszönöm a bőséges útbaigazítást!
Neked is opr (#14212)!A C++ elején vagyok még. A 7. leckénél vagyok, hátra van még 13. Összesen 40 óra a kurzus.
A kérdésem, hogy utána álljak át rögtön a Java-ra vagy kezdjek el egy haladóbb C++ kurzust?Régebben jártam egy rendszerinformatika képzésre. Ott tanultunk HTML-t, C#-ot, valamint jártam Java fakultációra.
A HTML jól ment, weboldalam is volt. A másik két nyelvre sajnos nem is emlékszem. Nagyon fiatal voltam akkor, egyáltalán nem érdekelt a dolog. Ott is hagytam a sulit. Úgy tűnik meg kellett érnem a dologra.Angolból középfokú nyelvvizsgám van, ezzel nincs gond. A Kanban rendszert logisztikából ismerem.
Egyikőtök hozzászólása sem ijesztett meg.
Most motivált vagyok, végre találtam valamit, ami érdekel és hasznos is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest