Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Pánik a memóriapiacon
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple asztali gépek
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Samsung. Ennél pontosabb típusára már nem emlékszek. Ja és VA paneles. Tavaly nyáron vetettem magamnak otthonra a munkahellyel. Szép a képe (bár nem vagyok egy vájt szemű), elég keskenyek a kávái.
Olyan monitort kerestem, ami nagyobb mint 27 col, a felbontása nagyobb mint fullHD, és több mint 60Hz-es.
Alzában vagy nem is tudom már pont hol éppen akkor ez az egy típus szuper akciós volt, és gyorsan meg is vetettem magamnak. Kellemes meglepetés volt, nagyon jó rajta dolgozni (az íveltségétől féltem), és játszani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest