- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
dabadab #11266 üzenetére
Noha a válaszod alapvetően jó, a példa szerintem többről szól.
A getnél (13) használt Person objektum "ugyanaz" mint a putnál (9) használt, és pont azt szemlélteti szerintem a példa, hogy mi van akkor, ha új, de "megegyező" kulcs példány alapján akarod elkérni a korábban tárolt elemet. Visszaadja-e, vagy sem.
Azért a két idézőjel, mert a Mapben keresés szempontjából a két példány akkor egyezik meg, ha Person típus equals metódusa alapján megegyezik. Tehát egy megfelelő equals implementációval a (13) visszaadja a (9)-ben elhelyezett értéket, noha a két kulcs különböző referencia.
Még az eredeti kérdésre: természetesen nem kell létrehozni a (13)-ban egy új Person példányt, újra lehetne használni a (9-ben) létrehozottat minden további nélkül, és ugyanazt az eredményt kapnánk (kivéve, ha nem vagy nem jól override-oljuk az equalst). Hogy mégsem így van a példában, annak szerintem a fenti eset szemléltetése az oka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest