Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
> "Érdekelne hogy milyen jellegű feladatokra számíthat egy junior?"
Leginkább cég válogatja. Nekem pl.: egy angol nyelvű ISO szabványba kellett az első pár napban belemerülni, majd a hozzá tartozó modult megtervezni, implementálni, majd tesztelni. Tervezésben és tesztelésben sokat segítettek, mert eléggé speciális területen mozgunk. Kicsi cég vagyunk és külön tesztelőnk sincs.Az egyik volt egyetemi csoporttársamnál. Egy távozó félben lévő kollégájától megörökölt egy androidos játékot ami hibásan futott. Azt kellett rendbe raknia. Ők is kicsit cég.
Általában elmondható, hogy legelőször cégspecifikus dolgokba kell beletanulnod. Vagy "betanuló feladatokat" kell megoldanod a cégspecifikus rendszerben.
> "Mennyi az általános betanulási időszak, mikortól dolgozhat önállóan részfeladatokon vagy projecteken?"
Szerintem mindenhol önállóan fogsz megoldani részfalatokat vagy betanító feladatokat a kezdetektől fogva. Tapasztaltabb kollégák max besegítenek vagy átnézik.A listát még kiegészíteném, azzal, hogy
- legalább tudj angol szöveget olvasni
- hiba esetén tudj az IDE alapvető debug funkcióit használni (step into, step over, step return, variables watch, breakpoint) [találkoztam olyannal, akinek a printf volt az egyetlen debug eszköze] -
Cathfaern
nagyúr
"Kezdhet-e valaki használható tudással, ellenben tényleges programozói munkatapasztalat nélkül "nem juniorként"?"
Olyan nem létezik, hogy valakinek nem junior tudása van, de nincs tényleges programozói tapasztalata. Programozni ugyanúgy nem lehet elméletben, mint gyereket csinálni.Amúgy a kispx-féle listába én beleírnám az értő olvasást is (nevezhetném "szöveges feladat megoldás"-nak is, döbbenet mennyien véreznek el rajta.
DNReNTi
Elsőre furán hangzik, de ha programozókról van szó, akkor én valahol megértem. Lehet amit akar az annyira nem fontos, viszont ha te benne vagy valamiben, akkor így nem szakít ki belőle, aztán majd ha ráérsz, válaszolsz neki (akár szóban).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest