Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
STibi_
csendes tag
Üdv!
Látom itt sistereg az ész!
Hálózati gondom van. Az a felállás, hogy egy hotelban dolgozom, ahol egy kamerás renszer van. Ez még ok, de itt a recepción van 2 is, ami az én pofámat veszi.
A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.