- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

STibi_ csendes tag Üdv! 
 Látom itt sistereg az ész! 
 Hálózati gondom van. Az a felállás, hogy egy hotelban dolgozom, ahol egy kamerás renszer van. Ez még ok, de itt a recepción van 2 is, ami az én pofámat veszi. A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább. A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
 THX
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
 A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.