Aktív témák
-
McSzaby
őstag
de mondom ami vista-val kapcsolatos az jöhet
-
McSzaby
őstag
tudjátok ez inkább a hardver kezelésre hoztam létre de mehet bármiről a téma
-
McSzaby
őstag
válasz
Deathmatch #2 üzenetére
Hát attól függ mien vista-d van mer van ami 12 gb van ami 8gb
DE én játékot is kipróbáltam akadt mint a szemét rajtsa pedig nem egy nagy gépéginyű játék volt és a deamon tools sem ment rajta és még pár progi tehát erre még várni kell h teljesen jól használható legyen...De az alaplapot és a procit már telepítette is de a vidikraihoz kell driver...
Tehát ha játszani akarsz akkor SZTEM hagyd az xp-t...de azért próbáld ki a vista-t is h mien mer sok jó dolog van benne és nagyon jó csak ezek a problémák kijavítására kell várni -
McSzaby
őstag
Na szóval..Egy olyan érdekes dolog történt meg velem amire nem számítottam...
Elmentem egy barátomhoz mer megkért hogy állítsam be a gépét amin már vista van.
Meg is tettem de úgy gondoltuk egy kis tuning se árt a gépnek tehát fogtuk és nyomtuk a procit ameddig bírta minden.. (fsb-t emeltem neki) Szép is volt minden egészen addig ameddig el nem AKARTUK indítani a vista-t de erre a vista egy olyat mondott nekünk hogy driver konfiguráció megváltozott kéjük tegye be a telepítő cd-t stb.. tehát ha húzzuk a procit nem indul el a Vista...Ezek után otthon is ránéztem mert nekem is vista van otthon és tényleg így van a vista mintha anti tuning op rendszer lenne...Azt hozzá teszem h xp alatt minden rendben van...Tehát írjátok le létszives tippjeiteket véleményetek gondolataitokat!!!!!
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest