Hirdetés
Aktív témák
- 

ngabor2 nagyúr folytatás itt:[link] 
 vagy tetszőleges tuning-topikban.
- 

McSzaby őstag de mondom ami vista-val kapcsolatos az jöhet  
- 

McSzaby őstag tudjátok ez inkább a hardver kezelésre hoztam létre de mehet bármiről a téma 
- 

#54715584 törölt tag válasz  Deathmatch

üzenetére Deathmatch

üzenetéreezt ugy unblock ertettem  direkt azert nem a valaszt nyomtam direkt azert nem a valaszt nyomtam 
 de vegulis minde1 
 meg lehet szukseg van ilyen topicra is
- 

McSzaby őstag válasz  Deathmatch

üzenetére Deathmatch

üzenetéreHát attól függ mien vista-d van mer van ami 12 gb van ami 8gb 
 DE én játékot is kipróbáltam akadt mint a szemét rajtsa pedig nem egy nagy gépéginyű játék volt és a deamon tools sem ment rajta és még pár progi tehát erre még várni kell h teljesen jól használható legyen...De az alaplapot és a procit már telepítette is de a vidikraihoz kell driver...
 Tehát ha játszani akarsz akkor SZTEM hagyd az xp-t...de azért próbáld ki a vista-t is h mien mer sok jó dolog van benne és nagyon jó csak ezek a problémák kijavítására kell várni
- 

#54715584 törölt tag sztem a vistas topicban kerdezd meg  
- 

Deathmatch tag Szia! 
 Erről valamit hallottam hogy valami ilyesmit nem fog engedélyezni a Vista!
 Amúgy én is gondolkodom hogy felteszem, csak az érdekelne hogy ugye minden megy rajta, ami XP alatt? Tehát fel tudom tenni ugyanazt az illesztő programot az alaplapnak meg tudok vele játszani?
 Jah, és mekkora helyet foglal? Mert én 20GB-t szánnék a rendszernek.
 [Szerkesztve]
- 

McSzaby őstag Na szóval..Egy olyan érdekes dolog történt meg velem amire nem számítottam... 
 Elmentem egy barátomhoz mer megkért hogy állítsam be a gépét amin már vista van.
 Meg is tettem de úgy gondoltuk egy kis tuning se árt a gépnek tehát fogtuk és nyomtuk a procit ameddig bírta minden.. (fsb-t emeltem neki) Szép is volt minden egészen addig ameddig el nem AKARTUK indítani a vista-t de erre a vista egy olyat mondott nekünk hogy driver konfiguráció megváltozott kéjük tegye be a telepítő cd-t stb.. tehát ha húzzuk a procit nem indul el a Vista...Ezek után otthon is ránéztem mert nekem is vista van otthon és tényleg így van a vista mintha anti tuning op rendszer lenne...Azt hozzá teszem h xp alatt minden rendben van...Tehát írjátok le létszives tippjeiteket véleményetek gondolataitokat!!!!!
 Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest