Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Szia!
Szóval nem emlékszem már rá, hogy a procin voltak-e a lábak, vagy a foglalatban, de úgy rémlett, a procin, sőt, még most is úgy emlékszem. Ezért is ijedtem meg, hogy aztán már nem volt rajta láb.
A proci működött elég sokáig, sajnos a hűtőborda néha feszítette. Amivel addig nem is volt gond, amíg egyszer le nem szedtem a hűtőt. Persze, arra figyeltem,hogy jó orientációval tegyem vissza a processzort, próbáltam elindítani a gépet, mivel reménykedtem,hogy működhet (első körben nem láttam, hogy elhajlottak a lábak.). Az alaplapi diagnosztikai rendszer a memóriával kapcsolatban panaszkodott, miközben nem indult el. Próbáltam nem statikusan feltöltődve vacakolni a processzorral, alaplappal, áramtalanítottam, amikor próbálgattam visszaszerelni.
BGA tokozásos szakit? Tudsz ajánlani valakit? Az alaplapot akciósan, 40 ezer forintnál valamivel olcsóbban vettem, ennyire drága lenne a foglalatcsere? Otthon megnézem, megpróbálom közelebbről lefotózni a deszkát, pontosan mi a helyzet.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest