Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300 1.8ghz a procim és az ehhez kapott hűtést használom. Nem találok róla semmi infót.
Amúgy pont a takarítás előtt találtam a neten egy kis leírást a gép portalanításról, ott is valami hasonló procit mutattak, meg alaplapot, mint az enyém.
Valami olyasmit írtak, hogy takarítás előtt kb.3000 rpm volt az érték, utána meg 2300 rpm. Emiatt nem gondoltam volna, hogy nekem meg pont fordítva lesz. Viszont hangosabb nem lett a gépem, attól hogy gyorsabb a venti, ez is érdekes, de a proci meg az alaplap nem forró most már.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged