Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300 1.8ghz a procim és az ehhez kapott hűtést használom. Nem találok róla semmi infót.
Amúgy pont a takarítás előtt találtam a neten egy kis leírást a gép portalanításról, ott is valami hasonló procit mutattak, meg alaplapot, mint az enyém.
Valami olyasmit írtak, hogy takarítás előtt kb.3000 rpm volt az érték, utána meg 2300 rpm. Emiatt nem gondoltam volna, hogy nekem meg pont fordítva lesz. Viszont hangosabb nem lett a gépem, attól hogy gyorsabb a venti, ez is érdekes, de a proci meg az alaplap nem forró most már. -
szimcsi
senior tag
Hűtőventillátornak milyen gyorsnak kéne lennie egy átlagos géphasználatkor? Most takarítottam meg a hűtőt. Előtte olyan 2000rpm volt, takarítás után 2500 körül. Eddig soha nem figyeltem ezt, nem nagyon mondanak semmit a számok, de azért furcsa, hogy nem kevesebb lett, hanem jóval több.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok. Párhete felfigyeltem, hogy mintha valamivel hangosabb lenne a gépem, mint azelőtt, egyszer meg is próbáltam közelebről megfülelni, hogy hol lehet a bibi, de valahogy összemosódtak a zajok. Aztán most megint nagyon idegesített a dolog, játék közben le is fagyott teljesen, reset-elnem kellett, aztán kikapcsoltam teljesen, megtapogattam a videókártyát, processzort és nagyon forrónak éreztem, előtte sose fogdostam, tehát nem tudom milyen volt azelőtt, de most elég forrónak tünt, pedig csak max 1órája mehetett a gép, amiből kb 20 perc volt csak a játék. Aztán megnéztem a SiSoftware Sandra Professional programot és az is azt jelezte, hogy nagyon meleg a proci, meg az alaplapot is melegnek állapította meg, nem tudom mennyire lehet neki hinni, de azt irta, hogy 66fokos. Néha azóta többször is újraindítottam ezt a programot és mindig min.62 fokosnak írta. A bios-ban is 50 fok körüli volt, cpu fan speed 1931rpm volt. Tehát akkor most mit tudnék csinálni? Van még egy olyan funkció a biosban hogy quiet fan, bekapcsolásakor se lesz halkabb. Biosban kéne még beállítani vmit, vagy mi a teendő? kösz.
Ja és nincsen semmi sem húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest