Hirdetés

Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

A kérdéseiteket ITT tegyétek fel, előbb segítenek.

• Kardee

csendes tag

Sziasztok!

Az én konfigom:
    Alaplap: MSI K9A2-CF
    Processzor: AMD Phenom x4 9550 2.2ghz
    Videokártya: Ati hd XFX 4890 1GB
    Memória: Kingmax 2x2GB 800mhz
    Táp: Chieftec ctg-450 80p
    Merevlemez: Samsung 320 GB 7200rpm 16 MB SATA2

A problémám amivel hozzátok fordultam az alábbi.
    Most vettem bele a videokártyát, és rosszabbul mennek a játékok mint az előző karimmal (XFX 9600GT 512mb).
    Ez az amit nem értek hogy mitől, mert youtubon találtam videókat hogy kinek hogy megy ezzel az Ati hd 4890-nel a játékok.
    És pont szerencsém volt és találtam a sok közül egy olyan gépet amibe ugyan azok a cuccok vannak mint az enyémbe. GTA IV-et néztem és neki nem akadt egyáltalán FULL HD-ba
    Na és a lényeg hogy nálam a GTA IV felrakom maxra amit a kártya enged felbontás nekem 1280x1024-es a monitorom..:S, felrakok mindent úgy hogy még zöld legyen a beállítás és 13-15fps-sel megy..
    És nem értem hogy mért..
    Táp lehet a kicsi neki?
    Ebbe kérném a segítségeket
    Előre is köszönöm.
    Márió

• mighawk

csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
    Van egy olyan konfigurációm, hogy:
    Alaplap: MSI 770-C45
    Processzor: AMD Phenom II 925 2,8 GHz AM3 BOX
    Videokártya: XFX HD4830 512MB PCIE
    Memória: Kingmax 2 x 2048 Mb DDR3 1333 MHz
    Ház + táp: Gigabyte GZ-X3 460 W táp
    Merevlemez: Samsung 320 GB 7200rpm 16 MB SATA2

Az elmúlt napokban olyan problémám akadt, hogy bekapcsolásnál nem indult el a gép, még a bootolásig sem jutott el, csak annyit hallottam, hogy a ventilátor periodikusan felpördült. Aztán, néhány perc, és néhány reset gomb nyomogatás után, elindult. Elindulásnál egy fekete képernyőt hozott be, amin a gép adatai voltak és hogy a CMOS config bad. Utána választási lehetőséget adott, hogy beléphetek a biosba vagy pedig indítok default beállításokkal.
    Mi lehet a probléma?

Előre is köszi a segítséget!

(Bocsi, ha rossz helyre írtam)

Aktív témák