- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Bios reset után megoldódott a probléma! hurrá!
-
GombócArtúr
senior tag
mostmár csökkentett módban sem indul el... csak a kurzor villog a bal fölső sarokban
ha rádugom ma gépre a 19''os monitorom akkor fog menni vajjon?
vagy ha vga-t cserélek benne? -
GombócArtúr
senior tag
légyszi segítsen valaki, nagyon fontos lenne ma 4 óráig működésre bírni a gépet...
-
GombócArtúr
senior tag
A történet: kaptam egy 14''os analóg monitort, kipróbáltam a szüleim gépében, amire szintén egy 14''os analóg monitor van kötve 800x600x32bit felbontásban. Az a monitor amit rákötöttem nem működött így, vagyis csak a winxp bebootolásáig jutott el, az asztal már nem jelent meg. Aztán kikapcsoltam, visszadugtam a régi monitort, átállítottam 640x480ra, kikapcsoltam megint, és így már ment a frissen szerzett monitorral is. Aztán kiváncsiságból átállítottam a windowsban a felbontást ismét 800x600ra, így ismét nem működött. Utána működés közben rádugtam a régi, eddig is használt monitort, kép nem volt ekkor sem.
Innentől kezdve pedig az idáig is használt monitorral csak csökkentett módban tudom elinditani a számitógépet, mert a winxp lógó eltünése után (amikor már az asztal kéne megjelnjen) eltünik a kép és nem tudok semmit csinálni.
Hiába van csökkentett módban 640x480ban a felbontás, hiába csinálok bármit nem indul el.
Segiccség! én már nem tudom hogy mit csináljak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest