- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz Csabee. #3518 üzenetére
Örülnék neki, ha visszaolvasnál, ugyanis régebben részletesen leírtam (nem egyszer), hogyan zavarhatnak be az ilyen programok, tehát jó lenne, ha nem beszélnél hülyeséget. Ezért utálok már fórumozni, hatvanszor leírom a szakmai infót de csak nyomatjátok a hülyeséget újra meg újra.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
IRON STORM
őstag
válasz Csabee. #3518 üzenetére
Az automatikus indításból való kilövés itt édeskevés. Rendszerszinten képes az Alcohol bezavarni az optikai meghajtók kommunikációjába, ezért el kell távolítani, egyébként sem értem miért jó ezt használni .
Mondasz itt érdekes dolgokat, de úgy látom a szakmai hozzáértésed nem nagyon van meg hozzá.
[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
kali8n
aktív tag
válasz Csabee. #3510 üzenetére
Köszi a választ!
A firmware-t frissítettem B8S3-ra mert ettől frissebbet nem találtam, de még mindig nem jó.
Berakom a DVD-t egy pár másodpercig mintha pörgetné be utána megáll és villog a zöld lámpa.
nekem sajnos pont egy ilyen gigabyte-om volt
Ez alatt azt érted, hogy neked is elromlott? -
PPeter
addikt
válasz Csabee. #3506 üzenetére
Még valami: CD-n sokkal jobb, kontrasztosabb a LightScribe nyomat, mint DVD-n, mivel előbbin a lemez felületén van a gravírozható felület, míg a DVD-nél a két műanyag korong között, tehát itt soha nem lesz olyan éles a kép, mint a CD-lemeznél.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
válasz Csabee. #3504 üzenetére
Elvileg ugyanoda fog gravírozni, de nem garantált. Tehát érdemes inkább erős kontrasztot beállítani és egyszer gravírozni, mint kockáztatni az elrontott, többszöri nyomtatást.
Az ugyanerre, ugyanazt stb. szavakat egybe kell írni.
-
legenda
válasz Csabee. #3502 üzenetére
amióta szinte mindenhez adja a tdk a nevét, azóta vannak kérdéses minőségű - néhány író/firmware által nem kedvelt szériái...
a kérdezőnek volt +r problémája, azért volt szó arról a szabványról, de egyrétegű r/rw lemezeknél nincs különösebb jelentősége, hogy -r/rw vagy +r/rw szabványról beszélünk, mind a kettő megfelelő lehet - ha minőségi lemezre írunk.
kétrétegű lemezeknél már inkább van jelentősége, ott különböző kompatibilitási okok miatt - főként dvd-video állományoknál, az asztali dvd lejátszók szempontjából - ajánlott a dvd+r dl lemezek használata![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Ayg0
senior tag
válasz Csabee. #3430 üzenetére
Akkor nem marad más, keresek anyagot a neten és valahogy homemade megbütykölöm. Nem vagyok fukar, csak ami jó azt nem pazarlom el.
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz Csabee. #1126 üzenetére
Hali!
Nekem a Pio DVD íróm van és nekem is ''lefagy'' a gép írás közben egy pillanatra. Ha jól vettem észre ilyenkor kiürűl a tároló és ekkor teszi tele (az már jó kérdés, hogy miért ürűl ki).
Azt, hogy miért fagy le nálad olvasás közben nem tudom.... Nézd meg hogy a DMA-k be vannak e kapcsolva.Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 2280 256GB SSD-k eladók Ingyen posta
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel