Hirdetés
- Mini-ITX
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
Csabee. #3518 üzenetére
Örülnék neki, ha visszaolvasnál, ugyanis régebben részletesen leírtam (nem egyszer), hogyan zavarhatnak be az ilyen programok, tehát jó lenne, ha nem beszélnél hülyeséget. Ezért utálok már fórumozni, hatvanszor leírom a szakmai infót de csak nyomatjátok a hülyeséget újra meg újra.
-
IRON STORM
őstag
válasz
Csabee. #3518 üzenetére
Az automatikus indításból való kilövés itt édeskevés. Rendszerszinten képes az Alcohol bezavarni az optikai meghajtók kommunikációjába, ezért el kell távolítani, egyébként sem értem miért jó ezt használni
.
Mondasz itt érdekes dolgokat, de úgy látom a szakmai hozzáértésed nem nagyon van meg hozzá.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Csabee. #3510 üzenetére
Köszi a választ!
A firmware-t frissítettem B8S3-ra mert ettől frissebbet nem találtam, de még mindig nem jó.
Berakom a DVD-t egy pár másodpercig mintha pörgetné be utána megáll és villog a zöld lámpa.
nekem sajnos pont egy ilyen gigabyte-om volt
Ez alatt azt érted, hogy neked is elromlott? -
-
válasz
Csabee. #3502 üzenetére
amióta szinte mindenhez adja a tdk a nevét, azóta vannak kérdéses minőségű - néhány író/firmware által nem kedvelt szériái...
a kérdezőnek volt +r problémája, azért volt szó arról a szabványról, de egyrétegű r/rw lemezeknél nincs különösebb jelentősége, hogy -r/rw vagy +r/rw szabványról beszélünk, mind a kettő megfelelő lehet - ha minőségi lemezre írunk.
kétrétegű lemezeknél már inkább van jelentősége, ott különböző kompatibilitási okok miatt - főként dvd-video állományoknál, az asztali dvd lejátszók szempontjából - ajánlott a dvd+r dl lemezek használata! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Csabee. #1126 üzenetére
Hali!
Nekem a Pio DVD íróm van és nekem is ''lefagy'' a gép írás közben egy pillanatra. Ha jól vettem észre ilyenkor kiürűl a tároló és ekkor teszi tele (az már jó kérdés, hogy miért ürűl ki).
Azt, hogy miért fagy le nálad olvasás közben nem tudom.... Nézd meg hogy a DMA-k be vannak e kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest