- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam0222
csendes tag
Köszönöm a választ.
Telepítettem egyébként ezt a RAID drivert, és így sikerült elérni, hogy a gép felismerje a meghajtót. Viszont pár perc után mindig sikerült lefagyasztani a windowst, ha DVD-ről akartam olvasni, van hogy utána már a DVD író tálcája sem nyílt ki.
A SATA dvd író dokumentációjában egyébként ezt találtam még:
Your computer's S-ATA connection
must support the ATAPI command
set. Some computer motherboards
have S-ATA RAID chipsets and/or a
BIOS that do not support the ATAPI
command set used by optical disc
drives.Ez mit jelent most pontosan? van kétfajta megvalósítása a SATA-nak, az egyik esetben RAID vezérlővel, a másik esetben ATAPI parancsokkal, és ez utóbbi kellene a SATA dvd írókhoz? És az én alaplapom pedig valószínű hogy csak a RAID-es megvalósítást támogatja, és ezért esélytelen a dolog?
Egyébként írtam már a webáruháznak, hogy vissza adják-e a pénzt.. veszek inkább egy IDE dvd írót, valahogy túl sok stresszel jár egy SATA DVD írót telepíteni.. XD
de ha van valami ötleted vagy javaslatod, azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest