Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• polonic

félisten

Novemberben fog megjelenni a nagy sikerű Assassin's Creed játékok következő epizódja.
    Ez is multiplatform címként jelenik meg. Bízzunk benne, hogy a pc-s verzió is a konzolos verzióval egyidejűleg jelenik meg. Habár, az eddigi tendenciát látva, ez nem valószínű.
    A játék Ezio történetét viszi tovább és egyúttal le is fogja zárni azt, 50-es éveiben fog járni a főhős. A helyszín Konstantinápoly lesz.
    Új mozdulatokat fog tanulni. Lesz egy új, zipline nevű rendszer is, amivel gyorsabban körbe lehet járni a várost.
    Az eagle vision is fejlődik, ezentúl eagle sense lesz a neve, követni lehet vele az őrök útvonlát is.
    A játékban Altairt is lehet irányítani. Bővebb információ erről még nem derült ki.
    A multiplayer rész is további finomításokon fog átesni. Lesznek új módok is, több karakter.

A játék kreatív igazgatójával készült egy riport. Beszél a játék feljesztéséről és a történetről is.

Az interjúból az alábbiak derültek ki:

Altair és Desmond története is a végéhez ér. Az egyszer megjelenő harmadik részben teljesen új főhösöket kapunk (Tehát, lesz harmadik rész). Rengeteg szál nyitva marad még a Revelations befejeztével: a Minerva, Juno és rengeteg világvége utalás. Ahogy közeledik a 2012-es év, egyre aktuálisabbá válik a franchise.

Ahogy az előbbiekben írtam, lezárul a 3 főhős története. A Revelations minden ilyen szálat elvarr, lezár minden kérdést. Magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos Ezio a sorozatban, mi a pontos szerepe, milyen szerepet játszik ebben Altair és végül, hogy Desmond mit is keres a történetben.

UPDATE:

Elnézést az az előző infokért. Láthatjátok, Desmond nevét áthúztam, az ő története nem biztos, hogy le fog zárulni. Most olvastam az AC ogi honlapon, hogy Desmond története nem zárul le. Ennek hatására megnéztem a kreatív igazgatóval készült riportot és arról nem tett említést, hogy Desmond története is lezárulna.
    Azért került bele az ellentétje először, mert akkor nem néztem meg a videót és megbíztam egy másik magyar oldalban, ahonnan az infokat szedtem. Ott ez volt leírva.

Új hozzászólás Aktív témák