Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Most, hogy megkaptam a hőn áhított E72-est, rá kellett jöjjek, hogy ez a teló sem tökéletes számomra. Nem mondom, hogy szar, egyáltalán nem az, egy csomó szuper dolgot tud, okos, tök sokáig bírja, de pl képkezelésből kicsit lehetne jobb, nekem ez is fontos volna.Úgyhogy, - még épp időben
- megpróbáltam átgondolni, hogy mi is kell nekem egy telefonban, amit most összefoglalnék, és jelentőségteljes várakozás közepette a tisztelt fórumnak adnám, hogy mit tud ezzel kezdeni. Nem mondom, hogy egyből lecserélem rá a frissen kapott E72-t (bár aztán ki tudja...), de mindenesetre nagyon kíváncsi volnék, létezik-e egyáltalán ilyen készülék. Szóval:– fürge, gyors, minél folyékonyabb működés
– jó, szép fényképek (makró is), min 2-3 Mpixel (Autofókusz jó volna) (P990i-hez szoktam)
→ kikapcsolható exponálás hang
→ kikapcsolható vaku ÉS vakusegédfény
→ gyors, könnyű képkezelés (pl. zoom 100%-ra, hogy ellenőrizhető legyen az éppen elkészült kép)
– emailezési, böngészési lehetőség (nem kell gyakran, de amikor kell, legyen valami)
– jegyzetek írásának lehetősége
– ébresztés, akár több időpontban is
– nem szar kijelző, legalább 320x240/240x320 pixel, de nem hátrány ha nagyobb
– WLAN
– memkari bővítési lehetőség
– fentiek mellett amennyire lehet, emberi ár (véletlen sem a 100+ ezres kategória)
– T-s előfizető vagyok, tehát T-függés nem gond, T-nél újonnan vagy használtan vásárlás is szóba jöhet
– hosszú távra venném, átlagos használatra, főleg telefonálás, sms, fotózgatás―――――――――――――
– ha a fentieket tudja, akkor még okosnak sem kell lennie. bár nem hátrány, de a lényeg tényleg nem ez
– nem vettem a feltételek közé, de azért egy jó akksiidő külön öröm volna
– qwerty-sek és hagyományosak is jöhetnek bátran, viszont csak olyan, aminek "nem valami szar" a billentyűzete, hanem jobbfajta
– fulltáccs, táccs és non-táccs is jöhet bátran
– egy jól használható, praktikus, szerethető készüléket szeretnék (pl. a SE C901-et nagyon megdicsérte Bocha, de a wifi hiánya miatt ugrott..)Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Hobby rádiós topik
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- megpróbáltam átgondolni, hogy mi is kell nekem egy telefonban, amit most összefoglalnék, és jelentőségteljes várakozás közepette a tisztelt fórumnak adnám, hogy mit tud ezzel kezdeni. Nem mondom, hogy egyből lecserélem rá a frissen kapott E72-t (bár aztán ki tudja...), de mindenesetre nagyon kíváncsi volnék, létezik-e egyáltalán ilyen készülék. Szóval: