Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    Egy teljesen új helyszín, egy sosem látott hős, és egy minden korábbinál csodálatosabb történet. A BioWare™ a Mass Effect™ 3 és a Star Wars: The Old Republic™ fejlesztése mellett a fantasy rajongókról sem feledkezett meg, a legújabb Dragon Age™ kalandokra pedig már csak 2011 Március 11.-ig kell várnunk!

    Egyes mendemondák szerint Kirkwall hőse túlélte Lothering elpusztítását és valójában egy nagyhatalmú mágus, mások szerint jól képzett harcos vagy éppen ravasz tolvaj. Kirkwall hőse nem más, mint jó magunk, azaz Hawke, az immáron beszélő főhős. Lothering pusztulása után Kirkwallba menekült, ahol később bajnokká emelték. A játékban a két esemény közötti idősáv történéseit narráció formájában tálalják. A készítők a Közönséges bűnözők c. alapműhöz hasonlítják a játék narrálását, egyfajta sztori a sztoriban megközelítést alkalmaznak.

    A játék elején szembesülünk vele, hogy háború közeleg, s a helyi látnok szerint Hawke múltjának feltárása segít megoldani a kialakult, csöppet sem szívderítő helyzetet. Varric pedig (aki a főhős egyik társa, bajnokká válása során) elkezdi hát mesélni történetünket, mi pedig Hawke szerepébe csöppenünk, kezdődhet is a múlt átélése.

    GÉPIGÉNY [MINIMUM | AJÁNLOTT]:
    CPU: AMD Athlon 64 X2 (1.8 GHz) | AMD Phenom II X3 (2.8 GHz)
    VGA: AMD Radeon HD2600 | HD3850 / HD5850 [DX11]
    RAM: 1 GB / 1,5GB [Vista/7] | 2GB / 4GB [Vista/7]
    HDD: 7 GB
    OS: Windows 7 / Vista (SP2) / XP (SP3)

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
    Fejlesztő: Bioware™
    Kiadó: Electronic Arts©
    Platform: PC, Xbox 360™, PS3™
    Megjelenés: 2011 Március 11. (EU)
    Műfaj: RPG
    ESRB: Besorolás alatt
    Forrás: GameInformer; DragonAge2.com; BioWare Forum

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák