Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túl sok mindent nem kell elárulni a topikról, a cím adja önmagát.
Ha tudunk segítünk. Nagy segítség nekünk, ha a keresett számból van egy részlet is, amit meg tudunk hallgatni. Dalszöveg alapján is tudunk segíteni.
════════════════════════════════════════
Hasznos információk, tanácsok:
»»» Reklámok zenéi esetén nézd meg a www.reklamadatbazis.hu-t, ahol rengeteg reklámban szereplő zene előadójára és címére fény derülhet.
»»» Youtube-on látott/hallott videóklipp vagy szám esetén a Comment-ek között, vagy a videó leírásában legtöbbször megtalálható a zene előadója és címe.
»»» Dalszöveg alapján való keresés (mi is ezt használjuk):
Magyar számok esetén: www.dalszoveg.hu vagy www.zeneszoveg.hu
Külföldi számok esetén: www.google.hu (keresésbe be kell írni a dalszöveg részletét és utána kell írni hogy lyric.════════════════════════════════════════
Videóklippek terén is tudunk segíteni.
A kéréseket és a válaszokat tegyük ON-ba, a Köszöneteket (mert azért nekünk is jól esik a fáradozásért járó köszönet...) pedig OFF-ba, így a topik jobban átlátható marad. A kérések ezáltal jobban kiemelkednek, így biztosabban kap rá választ az illető.
Ez a topik eléggé baráti hangulatú, szóval mindenről lehet beszélni, de akkor azt (szintén az átláthatóság kedvéért) tegyük OFF-ba.════════════════════════════════════════
Archívum:Nem tudom a dal címét... Archívum III.
Nem tudom a dal címét... Archívum II.
Nem tudom a dal címét... Archívum I.Módosította: Ndruu
2007.11.11.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest