Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Nem fikáztam a rendszert.
Mielőtt összevissza írsz, olvasd el amit írtam. Azt látom, hogy egyáltalán nem olvastad el, mert akkor ilyeneket nem írnál. Azt is látni, hogy nem értesz hozzá és elvakít az, hogy fanatikus hívő vagy.
Erről tudtál? " Mindenkinél más a hardver, szoftver, beállítás környezet és a felhasználói szokások, ettől pedig erősen függnek, függhetnek a problémák." Nem hiszem, mert akkor ilyeneket nem írnál. Ha tetszik ezek miatt nemhogy nem fikáztam a Microsoftot, hanem rendkívüli módon agyon dicsértem, veled ellentétben, mert nagyon nehéz ilyen körülmények között olyan programot írni, ami mindenkinek megfelelő. Gyakorlatilag lehetetlen.
"Képzeld el, nekem így van a rendszer telepítve és semmi bajom nincs vele!"
New Yorkban is a 10. utcában a 35. lakásban van egy ember akinek szintén tökéletes.
Ezek bizonyítékok?
Nem, ezek több mint röhejesek. 
"Az, hogy te nyúkálsz a regisztrációsd adatbázisban, az már a te bajod, "
Ha a színek között néhány beállítás megváltoztatásától lenne a ritkán bekövetkező lefagyás, akkor a Microsoft elmehetne pereceket árulni. Szerinted pedig ez van. Miért javasolod a Microsoftnak azt, hogy inkább pereceket áruljon?
Abba hagyhatnád a sorozatos Microsoft fikázást."Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, "
Ez lehet, hogy szerinted így van, de szerintem nem. Mindig is a driver gyártóját hibáztattam. ezért sem telepítettem másodszorra semmi külsős drivert. Csak az van meg amit a Microsoft felrakott magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezek bizonyítékok?
Nem, ezek több mint röhejesek.