Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- M.2 SSD hűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Köszi, bár sokat nem dolgoztam vele, a mérés hamar megvolt, az írás több időt vett igénybe.
Gondolkodtam, hogy privátba küldöm el, de inkább ide írtam, hogy lássunk egy olyan képmódról is mérést, amit egyébként az életben nem jutna eszünkbe mérni.
Megnéztem a videót közben.
Kövezzetek meg, de én nagyon nagy különbséget nem látok a 2, illetve 3 készülék között. A G1 talán a fekete közeli részletekben jobb, ami már az elején látszik. Azután ide -oda pattog a nüansznyi különbség, de ezek tényleg apróságok. Szerintem annyira kicsi a különbség, hogy nem csak a két készüléket kell egymás mellett látni, hanem a referencia monitor képét is, hogy látható legyen a kis különbség.
A másik topikban meg napokig képesek vitatkozni, hogy melyik készülék jobb, én itt nem tudtam eldönteni. Igaz ez egy rövid bemutató, nem több napos otthoni összehasonlítás, de én nagy különbséget nem véltem felfedezni abban sem, amire általánosan jobbnak tartják a Sony-t(színhűség, mozgásmegjelenítés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest