Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mglita
tag
válasz
junior19
üzenetére
Korrekt és részletes válasz, köszönöm! Sajnos szerintem nem tudom egyedül beállítani és azért pörögtem ezen, mert az sem segít, hogy csökkentesem az oled fényt és az élességet és kész, mert csak annyit látok, hogy nem tetszik
. Szóval ha valaki Kelet-Magyarországon mobilis és tud benne szolgáltatásként segíteni, az priviben is kereshet. A képarány levágás talán automatikusan van, de meg fogom nézni. De ott nagyobb tragédia gondolom nincs, csak annyi, hogy nagyít a képbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- SMSL VMV A2 - Prémium D-osztályú sztereó erősítő és DAC Bluetooth 32bit 768kHz DSD512
- OnePlus Buds 4 - Bontatlan doboz, 1 év garancia, kiváló zajszűrés!
- Új Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - Még 1,5 év bolti garival! -
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szóval ha valaki Kelet-Magyarországon mobilis és tud benne szolgáltatásként segíteni, az priviben is kereshet.