- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Eleg jo az, nekem egyelöre mèg egy 3060ti van a gepben, ma is megallja a helyèt közepes beallitasokon magasabb felbontason is. Egyebkent meg mègis mihez kepest rossz? Van talán jobb teljesitmèny ilyen arban? Hasznaltban talán, de az megint mas teszta.
Most ha megnezem, az utobbi èv legnepszerübb jatekaban wqhd maxon frame generation nelkül is szep fps-t produkal.
Na es akkor ott van meg a DLSS vagy framegen opcio is.
Szerintem ez nehezen nevezhetö sz.rnak, meg ha itt nincs is nagy elorelepes a korabbiakhoz kepest.
Atlagos gamernek böven elèg ez.Carl18: 429 dolcsi elvileg, igaz abban nincs àfa mèg, szoval igazad lesz az 500 dolcsi környekeben. De mint korabban is mondtam, el kell felejteni a banyaszlaz es covid elotti idoszakot, sosem fog visszajönni, ezekkel az arakkal kell szamolni. 200huf körül egy 16-os 5060 ti eleg jo deal lesz, a 4060ti se lenne rossz, ha lemegy az ujdonsag miatt az ára, de mar sehol nem kapni 16-ost belöle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest