Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kezdek elveszni
Már majdnem mindenhol jártam, csomó mellékküldetés van, amit valamiért nem lehet tovább vinni (zárt ajtó, stb) viszont a szörnyek egyre keményebben jönnek rám 
Örültem, hogy fel tudtam fejleszteni a karaktert annyira, hogy legyen nagy inventory, recycling, repair, hacking, csomó hasznos dolog, de skúlóra így se futja
Lehet az erőemelőt kéne kifejlesztenem és hozzájuk vágom a billentyűzetet h túléljek 
Találtam rengeteg exotic materialt, van már vagy 50, de a gép nem engedi gyártani a neuromodokat

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már majdnem mindenhol jártam, csomó mellékküldetés van, amit valamiért nem lehet tovább vinni (zárt ajtó, stb) viszont a szörnyek egyre keményebben jönnek rám 
Lehet az erőemelőt kéne kifejlesztenem és hozzájuk vágom a billentyűzetet h túléljek