Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
Elég sok mindenre elég, de nem tudok neked pontos értékeket mondani. Ár/érték arányban jó. Ha mondasz egy játékot, kipróbálom (ha nem fizetős).
8" szerintem ideális. 10" az már két kezes méret, vagy le kell támasztani, ha használni akarod. A súlya is nagyobb általában. A 7" határeset, de nekem inkább 7, mint 10. A 8 viszont teljesen jó, tudom egy kézzel tartani, másikkal gépelni, stb.
Egyébként érdemes ellátogatni valami nagyobb szaküzletbe, ahol vannak kiállított darabok (edigital, speedshop, ilyesmi) és megtapogatni párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest