Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
Attila xy
üzenetére
Nekem az alap lejátszó is mindent visz, amit eddig próbáltam. Tanácsot ebben nem tudok adni, milyen lejátszót tölts le - mindenkinek más a favorit

Csak net előfizetéshez nem tudok ötletet adni, nem ismerem őket. A lényeg, hogy előtte nézd meg, milyen USB-s modemet támogat a tab: link Ezekkel biztos működik a 3G@snorbis2:azokat kezeli, amik nem igényelnek külső áramforrást.... De a puding próbája az evés. Le kell tesztelni. Fagyást még nem tapasztaltam, típushibáról sem tudok. Ami érdekesség: Google Chrome nem kompatibilis vele
(eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(eddig)