Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjOrfeus 2

csendes tag

válasz Mezcal #1337 üzenetére

na akkor tegyünk pontot a dolgok végére most Prime duom van azért vettem mert haverom pro duo ja nálam volt kölcsönbe 3 hétig mert tönkre ment az elözö tabim és kiváncsi voltam rá a pro egyes alkalmazásokban tényleg gyorsabb bár jelentéktelen hogy mennyivel van amibe a Prime gyorsabb de szerintem minőségben a Prime a prohoz kb olyan mintha egy papirR epülöt hasonlítanál egy profi modellhez mind a kettő ott volt nálam mikor vásároltam megvehettem volna a pro t is de a prime ra eset a választásom mert szebb és valahogy jobban össze van rakva pld extreme digitalba üzletvezető a cimborám végig fogdostam a összeset és pro vs prime közül prime ra eset a választás több memória, wifi nem szar ez egy nagy kamu, jobban tetszik a fém hátlap nekem pld jobban kézre is esik, hdmi és mit néznék tv n vagy monitoron arra itt a pc vagy össze van kötve a pc az led tv vel nem jobb és nem terheli a tabit szóval szarok a hdmi re is 1.5 vs 1.6 Mhz na ja root oltam a enyémet és képzeljétek a prime procija egész nap 1620 mhz n szaladgált és akkor mi van I 7 2600K van a gépemben a 2 ik mert igaz ment az elsö 5000 MHZ n de sajnos meghalt nem bírta a gyürödést

szóval ez nem egy profi tablet de amire egy átlag felhasználónak kell szerintem tökéletes és az sem érdekel hogy 300 pontal kevesebbet csinál valami szar szintetikus tesztbe Könyvet olvasok vele jácogatok
    Drag Racing el olvasgatok a netten a telom wifijével és nem dobálja el ja és a gyári böngészővel szerintem nem lassú sőt nekem a Cromot szerintem keresztbe veri .
    nem vagyok bele szerelmes csak egy szaros tablet de nem mindegy hogy prime vagy pro meg full hd video
    akinek több hátértár kell a Primot vegyen aki meg rákatant a HDMI re az prot amugy szerintem mindkettö Jo pro + HDMI árát potolták a rosszab össze pakolásért a prime több memoriáját meg a 100 MHZ vel ennyi,,
    a 7 colon még ha xvidet nézel sem kell morogni az sem rossz simán elfogadható vagy nézd a 3.6 colos telódon vagy 4.8 ason attól mégis jobb a 7 es és nem venném a fáradságot hogy gyilkoljam a hdmi vel hogy össze dugom a tv vel arra ott az asztali usb s lejátszó vagy a pc m is össze van kötve a tv vel na de nem a tablet.............
    egy Fa....ág on megy a nagy vita ennyi pénzért szerintem simán tökéletes.

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz Mezcal #1337 üzenetére

Te egy értetlen vagy, ráadásul valótlanokat állítasz. A bekapcsoló gomb és a pixelhiba, szerinted milyen mértékben befolyásol egy rendszert? Ráadásul mind a kettő más más hibánál pont úgy viselkedik, igaz? chh

Tudod mit, nyugodtan tesztelhetsz, akinek van egy kis esze már rég átugrotta a hozzászólásaidat, mert valótlanok, ezután engem sem fog. A játékok és a filmek sem érdekelnek tableten, bár amit idáig feltettem mind röccenés nélkül ment, de nekem nem ezért kell tablet. Részemről itt close.

---------------------------------------------

Más:

Amit Patow kolléga is írt nálam szintén jellemző, teljes rendszer visszaállítás után egy ideig jó a wifi, majd valamilyen program felkerülésével alvóból már nem tud csatlakozni...

Új hozzászólás Aktív témák