- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
khalox
őstag
Van egy két misztikus dolog benne, pl. az egyik kedvencem, amin fél óráig agyaltam, hogy mi a franctól van az, hogy ha rákkatintok egy akciógombra, akkor megváltozik egy másik objektum színe!? (mikor én nem állítottam be neki ilyet).
Kiderült, hogy azért mert az objektum csoportba volt foglalva... ha csináltam rá egy csoportbontást, akkor már nem változott meg a színe... -
khalox
őstag
Nem akartam neki új topicot nyitni, mert kb. idevág:
A következő problémám van a PowerPoint-tal (több is - PowerPoint 2003):
Árnyékolt betűstílust állítottam be egy 12 pontos szövegre. A szerkesztő nézetben szépen látszik, minden OK rajta. Viszont amikor lejátszom a vetítést, akkor árnyék nuku és tök pixeles lesz? Ezzel mit kezdjek?
Ha leszedem az árnyékot, javul a helyzet, de az eredeti szerkesztő nézethez képest még mindig pixeles... nagyon zavaró (Palatino Linotype a betűtípus, truetype).
Aztán: gombot szeretnék, olyat, mint amit web-en nap mint nap látni. Egér rája - > szintvált (pl.), egér lehúz - visszavált. (Mint a javascript-es on-mouse-over/out).
Ezt hogyan?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest