Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Aktív témák
-
khalox
őstag
Van egy két misztikus dolog benne, pl. az egyik kedvencem, amin fél óráig agyaltam, hogy mi a franctól van az, hogy ha rákkatintok egy akciógombra, akkor megváltozik egy másik objektum színe!? (mikor én nem állítottam be neki ilyet).
Kiderült, hogy azért mert az objektum csoportba volt foglalva... ha csináltam rá egy csoportbontást, akkor már nem változott meg a színe... -
khalox
őstag
Nem akartam neki új topicot nyitni, mert kb. idevág:
A következő problémám van a PowerPoint-tal (több is - PowerPoint 2003):
Árnyékolt betűstílust állítottam be egy 12 pontos szövegre. A szerkesztő nézetben szépen látszik, minden OK rajta. Viszont amikor lejátszom a vetítést, akkor árnyék nuku és tök pixeles lesz? Ezzel mit kezdjek?
Ha leszedem az árnyékot, javul a helyzet, de az eredeti szerkesztő nézethez képest még mindig pixeles... nagyon zavaró (Palatino Linotype a betűtípus, truetype).
Aztán: gombot szeretnék, olyat, mint amit web-en nap mint nap látni. Egér rája - > szintvált (pl.), egér lehúz - visszavált. (Mint a javascript-es on-mouse-over/out).
Ezt hogyan?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest