- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Persze, csak kicsit lejjebb van: [link]
Amúgy a Powerpointba is használható kifogástalanul: [link]
(És itt lényegtelen, hogy 2003 avagy 2007-es PowerPoint...)Bár kezdem elveszteni a fonalat, mert korábban azt írtad, hogy bizonyos ékezetes karakterek, maradnak Arial-ben, ezt követően, hogy a Times New Romanban nincsenek ékezetes betűk, most meg, hogy csak az "ő" betű...
Fire.
UI: Dobhatnál egy oldal linket, ahonnan beillesztve előjön a probléma, akkor konkrétan meg lehetne vizsgálni a problémád...
-
Hali!
A Times New Roman az már nem is tudom pontosan melyik Windows-ban is benne volt, de szerintem még a Win95-ben is. Ha a Powerpoint-ban nem tudsz ékezetes betűket használni, akkor Word/Excel stb-ben sem...Ha ez a szitu, akkor meg töltsd le valahonnan az eredeti betűkészletet, mert valószínűleg valami felülírta(betűkészlet csomagot telepítettél, vagy valami alkalmazás telepítette)
Indítsd el a karaktertábla-t és ellenőrizd, így kellene kinéznie: [link]
Ha meg csak a Powerpoint-ban nincs ékezet, akkor Powerpoint-on belül kell utána nézni (vagy az, amit már írtam)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest