Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy egy ismerősöm gépén szinte semmilyen ppt fájlt nem lehet hibátlanul megnyitni, amit a kollégáitól kap? Sok helyen elhagy betűket, szórészleteket, és helyette teleszórja pontokkal, vesszőkkel a helyüket. Azt figyeltem meg, hogy a szó eleji nagybetűk például a kedvencei, de vannak olyan szavak, amiket viszont nem bánt. Először a fájlokra gyanakodtam, de teszteltem saját gépen is, és semmi bajuk, illetve ahonnan kapja ott is meg tudják nyitni gond nélkül.
2007-es office-t használt, de korábban feltettük mellé a 2007-es ppt viewert, érdekes módon az jól nyitotta meg (csak szerkeszteni nem tudja vele, ami azért nem lenne rossz). A cég most megvette az office 2010-et, erre frissítettem a gépét, de az új sem bír elbánni a fájlokkal, sőt emellett már a 2007-es megjelenítő sem hajlandó elindulni még újratelepítés után sem, a 2010-es viewerrel pedig ugyanolyan rosszul jeleníti meg.Van-e valakinek ötlete, hogy ez mégis mitől lehet? Szívem szerint újrahúznám a gépet, de még kb nyárig nincs rá lehetőség, viszont fontos lenne, hogy rendesen tudja nézni a fájlokat, mert komoly dologról van szó, építkezés ellenőrzés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Autós topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest