Hirdetés
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Na az jó, hátha lesz egy kis pénzed jobbakat venni, akik nagyonnagyon sok idő múlva érik el a használható arányokat, azokat érdemes lecserélni.
Én most azon gondolkodtam hogy 1-2 játékost ki kellene edzeni szabadrúgásra, kereszt passzokra, hogy abból is legyen gól, mert az is benne van az Útmutatóban. Egy ideig vittem őket, de azt már rég elhanyagoltam, nem lenne hülyeség mert egy szabadrúgással vagy beadással elvihetsz egy meccset.
Azt ajánlom neked taktika szempontjából, erősítsük a védelmedet, a legjobb hogy ha legalul kapushoz a legközelebb egy sorban, a szélsőket a 16os-ra húzni hogy minél tömörebben álljanak. 4en legyenek mindenképp, de az 5 se baj, akkor 3db középen.
Ettől csak akkor térj el ha megvan hátul az összhang 95, és a tapasztalatuk vagy 20as. Ha megvan akkor gondolj felállás változtatásra, vagy lestaktikára, ilyesmikre.
Meg hát ez attól is függ hogy az ellenfeleid éppen akkor mit játszanak, megengedhetsz-e egyik csapatrész kárára a másiknak +1 embert. De figyelembe véve a csoportodat, amit leírtam a védelemre próbáld ki, sztem beválik, viszont 4db KP a minimum ezt te is így érzed
, a csatárokat kell beáldozni, de jönni fog a gól.
Itt az alkalom!
Őrültek csapata, nincs támadása de kp-ja kemény, egy jó védelem kell, nincs kockáztatás hátul, 541
vagy 451 de ezzel minden részen megver, nem jó. Labdatartóra amit játszik elvileg a Normál az ellenszer. És ha jobb a kp-ja, időt is húzhatsz.
Na majd látod, remélem valami pozitív vége lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, a csatárokat kell beáldozni, de jönni fog a gól.