Hirdetés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
Hi!
szerintem nagyon korektek a kin szeriak nalam a 425-osek mennek egy es egy 10 percig nem szokott baj lenni 15'' lg+300cerka+hdd aze 10 perc mert utanna lekapcsoljak a lanyok, mert ezeken meg nincs soros port, az asszem az 525-tol van! eddig semmi komoly baj nincs sem ezekkel sem amit masiknak hoztam egyetlen haklija van, ha barmit csinasz vele rogton csipog, bekap, kikap, aramszunet etto lfuggetlenu nagyon meg vagyok elegedve vele
udv
neduddki -
WN31RD
addikt
Kinéztem magamnak a címben említett szünetmentes tápot. A pontos típusa: Powercom King Pro KIN-625AP. Nagyon barátságos ára van (~ 24e Ft kisker bruttó), és nem is szeretnék ennél többet költeni, ha lehet.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel a készülékkel, illetve általában a Powercom termékekkel. Jó minőségű? Megéri megvenni?
Sokan az APC-t ajánlgatják, csakhogy az APC nagyon drága. Az a tippem, hogy azért, mert ez a legismertebb UPS-gyártó cég, és a márkát fizettetik meg. Tényleg így van, vagy esetleg annyival jobb az APC, hogy megéri a plusz pénzt?
Amire használni szeretném az UPS-t: átlagos konfig (300W, HDD, 2 CD) 1-2 percig való életben tartása plusz még 1-2 perc, hogy lekapcsoljon, ha továbbra sincs áram, plusz áramingadozástól védeni a monitort, ADSL modemet meg egy kis P1-est.
(Ugyanezt a kérdést feltettem az ''Ups segítség'' topicban is, de nem volt semmilyen reakció... gondoltam, így talán lesz. :D Második topicot azért nem nyitok akkor sem, ha nem lesz.)
Előre is köszi minden tanácsot
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest