Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem tapasztaltam ilyet, igaz nem is frissítettem, még egy októberi verzió van nálam.
A VLC más képet mutathat, de a kimenete másképp is renderel. Bár azt is lehet állítani.
PotPlayernél beállítottam kimenetnek az Overlay Mixert, ami ugyan lekapcsolja a Win7 Aero-t (csak a lejátszás idejére) viszont sokkal jobb képminőséget produkál a TV-n.
Sokáig bosszantott, hogy az egyszerű kínai DVB-T box kellemesebb, kontrasztosabb képet adott (a lejátszórész egyéb hiányosságaitól eltekintve), mint a Windows, ami viszont nekem sokkal praktikusabb a lejátszáshoz.
Jelenleg az overlay renderrel tudtam elérni, hogy most már olyan, vagy jobb képet látok számítógépről is, mivel így kimarad egy Windows réteg, megkerülöm ezáltal a Windows gamma-beállításának lehetséges problémáit is. A Windows gamma egyszerűen hatástalan lett, mióta a lejátszó nem a Windows GUI rétegre vetít, hanem közvetlenül a grafikus hardverre (driverre).
De ez lehet hardverfüggő is, nálam egy Intel integrált CPU/GPU üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Pixel 6a
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest