- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Botos Marci #783 üzenetére
El is hiszem.
Mondjuk érdekes, mert nalam is volt néhány hónapig win 10 es minden frissítéssel működött rendben.
Majd vissza tértem a 8.1hez mert a win 10 mokasan kezelte a fajlcsereloketHát kíváncsi vagyok a végeredményre, ha megoldod a gordiuszi csomót
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Botos Marci #781 üzenetére
Ejha, nem semmin vagy túl a cél érdekében
Azért nem semmi, mondjuk en win 8.1et használok, es nálam minden megy ahogy írtam...
No ezek az igazi x-aktak -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Botos Marci #779 üzenetére
Szia, win tuzfalat kikapcsoltad?
Nálam azt is ki kellett kapcsolni, es a 128 bites kapcsolatot alacsonyabbra kellett rakni.
Valamint mivel voltam olyan balfék hogy László fiókot hoztam létre, igy csináltam egy másik fiókot win alatt, amint felhasználója 'a' lett és a jelszava is ez.
Igy gyorsan be tudok lépni a pcre.
A többi beallitasod jónak kell lennie, azokat en is igy használom, popi a400 am van. -
Dragon27
senior tag
válasz
Botos Marci #176 üzenetére
Dolby,DTS, DTS-HD, DTS-HD MA,TrueHD ezeket kipróbáltam tökéletes, igaz ha tekergettem a TrueHD filmet egy kicsit lassan reagált.Nagyon jól kezelhető menü és távirányító.Nincs telenyomva felesleges alkalmazásokkal.
Mostanra javultak már valamit Firmware persze TrueHD filmet néha egy kicsit lassan reagált. Menü valamikor kicsit akad. Engem nem zavar
Én 205 Euróért vettem és nem bántam meg nekem nagyon bejött. Most is ezt választanám.
VTEN – 2015. 10. 21.: 01-04-151020-25-POP-427-802 - Béta nem tudom kipróbálni: Nincs jogosultságod a fájl eléréséhez!
zsolt501 Igen a HTPC szinten nagyon sok lehetőség van... De amikor én próbálgattam PC+TV összehozni állandóan volt valami hiba, Nem volt tiszta kép (asztal kép), a film lejátszásakor aránylag tiszta volt xbmc, (itt a fórumon azt a választ kaptam rá,. ez nem egy célgép soha nemfog olyan szép képet leadni mint 1 jó médialejátszó),. billentyűzet egérrel irányítás kényelmetlen volt. (tudom van hozza távirányító)
HTPC
..... De ezt kipróbálnám Intel Compute Stick Windows 10
második esély mindenkinek jár
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Botos Marci #178 üzenetére
HTPC szinten nagyon sok lehetőség van, alapvetően a pénztárca határozza meg a lehetőségeket.
Ha belevágnál, és segítségre van szükséged, akkor [link]itt segítségre fogsz találni.
Nem kell megijedni nem annyira bonyolult a dolog, főleg ha már raktál össze számítógépet. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Botos Marci #176 üzenetére
Erősen gondold meg, mert a gyártó igazán összes terméke kisebb nagyobb hibáktól szenved, és a hibajavítások sem úgy érkeznek ahogy az elvárható lenne.
Én egy A300 tulaja vagyok, de amit ennél a készüléknél eljátszottak az röhej, eldöntöttem, hogy soha többet Popcorn termék, inkább ha kell összerakok egy HTPC-t még ha többet is kell vele ügyeskedni még akkor is megéri, mert a HTPC-nél még mindig könnyebb kijavítani a szoftveres hibákat, mint egy zárt szoftverű készüléknél.Szóval aki ilyen készülékben gondolkodik az gondolja meg többször is, mert lehet, hogy az örömbe üröm is társul majd, és akkor már keserű lesz váltani más irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest