- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
daniel2121 #1049 üzenetére
Én ezt nem mondtam.
Valószínűleg a 210 analógon gyengébb mint hdmi kimeneten.
-
daniel2121
őstag
válasz
Mezga Aladár #1048 üzenetére
Akkor a Popi audio kimenetét kössem össze az avr-rel?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
daniel2121 #1047 üzenetére
Akkor tök mindegy. A dac nem szól bele a hdmi kimenetbe.
-
daniel2121
őstag
válasz
Mezga Aladár #1046 üzenetére
hdmi-vel lenne összekötve az avr-rel.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
daniel2121 #1045 üzenetére
Milyen kimeneten?
-
Q
senior tag
válasz
daniel2121 #1043 üzenetére
Csak nagyon röviden:
Az A400 és A410 között a legnagyobb különbség a DAC. A 410-et már ajánlják sztereó zenéhez. Videó támogatás ugyanaz. Az A500 DAC-ja egyezik a 410-ével, viszont a videó támogatás kiegészült a h.265 és 4k 30 fps-sel. -
daniel2121
őstag
A400,410 és az 500-as között mi a lényegi különbség?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1039 üzenetére
persze vágom, hogy nem megy, csak nem, miért.
hát akkor evvan..
-
g@bo
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1037 üzenetére
köszi, wd n miért ment? kevés a gyári táp a popinál?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1034 üzenetére
naja, volt ilyen, a gyári 5v 3a van rajta. megoldás?
ELACielvtárs wd n simán ment a hdd.
-
g@bo
nagyúr
üdv
urak, frissen zsákolt pop vten re rákötöttem régi wd 500 hdd-m mely eddig wdtv live mellett muzsikált, vten esetében hátul és az oldalsó usb porton is csak kattog, ha elindul, idővel eldobja a gép.
mi lehet ez?
-
-
DDaniel
tag
Sziasztok!
Bocsi az amatőr kérdésért, de az A410-el ki lehet valahogy választani a lejátszandó felirat fájlt? Odáig oké, hogy ha ugyanaz a fájl neve, mint a mellette lévő mkv-é, akkor összeköti őket, de ha nem, akkor hozzá lehet valahogy választani?
-
Q
senior tag
válasz
daniel2121 #1026 üzenetére
Igen, akkor mindent nulláról. De a Syno NAS-okkal nem volt még gondom.
-
Q
senior tag
válasz
daniel2121 #1024 üzenetére
Gyári beállításra visszaállítás?
-
daniel2121
őstag
Sziasztok van egy Popi A210 olyan probléma van vele,hogy "beragadt" egy bd film,ha belépek a video mappába egyből elkezdi játszani ott ahol abba hagyta. Nem tudok kilépni belőle ezért nem tudok elindítani mást. Mit csináljak?
-
Lacielvtárs
nagyúr
Hát az hogy USB-ről akadozik, az lehet azért hogy usb2.
Ott azért az eléggé szűk keresztmetszet.
Én a popi mellé vettem egy dune HD 4k dout és azóta semmi nem akadozik, kopp-kopp-kopp...Én imádtam a popit, de nem tudom mi lehet az oka ennek.
Mindegy is, részemről a dune marad a jövőbenA kínai csodákat nem bántom
Lehet jók, csak nem az én iderendszeremhez való
-
Gaben360
senior tag
Nem gondolom,hogy ez gondot kéne okozzon....
Épp benéztem a himedia topikba is,ott sem felhőtlen az élet,pedig gondolkoztam egy q10 pro-n,de nem vagyok mazohista.Egy médiaplayer arról kéne szóljon,hogy nem szív vele az ember,mint egy htpc-vel,de úgy látszik nem ez a jellemző,volt egy dvico playerem az jó volt,csak hangos,ha passzív lett volna a hűtése nem adtam volna el,5 évet használtam,gond nélkül.mióta popcornok vannak,csak szívok velük.
Lehet dune lesz a vége,olyanom még nem volt. -
Q
senior tag
Többen panaszkodnak, hogy sem belső, sem külső HDD-ről nem stabil a lejátszó. Sajnálom, hogy a gyártó tönkre teszi ezt a márkát, de ma már kismillió más készülékből válogathatunk.
Már nem tudtam az előzőt szerkeszteni. (sry)
-
Gaben360
senior tag
Nálam külső vinyóról ,menne,ha menne,egy 2 tb wd mybook ultra ami usb 3.0
igazán tehettek volna a popiba is 2.0 helyett....
Azt meg nem hiszem.hogy 8 blu-rayből 7 szar relíz lenne,most a croodék 3d bd 25 pl ment,de a jégkorszak 3 3d bd50 viszont 1 perc után megfagyassza a gépet,a hobbitok szintén akadnak stb.....ez így nem jó. -
Q
senior tag
válasz
Gaben360 #1016 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond, de nálam sem az A400-on, sem a jóval öregebb A300 és C300-akon sem akad egyetlen BD sem. Pedig a két öregebb full BD-re van állítva. Hálózatról megy az összes, NAS-ról.
g@bo
Használtam Vten-t egy pár hónapig. Mindent vitt amit a én nézek MKV, BD ISO/RIP, BD 3D. A 4K-ra nincs szükségem, mert nincs hozzá megjelenítőm, de kipróbáltam. Gond nélkül ment minden "virágbolti" kiadás. Hogy ér-e 50 ezret? Nekem nem ért, úgyhogy eladtam, de nem volt vele semmi problémám. A távirányítóját nem használtam, mert hozzászoktam a régi típusok világítós távjához, ezért egy régivel használtam. -
g@bo
nagyúr
urak
a popcorn vten manapság mennyire ajánlott vétel? 50k körül szórják /nem kell kinai player..
/ nem futott be hatalmas karriert, tud x26 ami jó lenne a mostani wdtv helyett..
-
Gaben360
senior tag
válasz
Lacielvtárs #1015 üzenetére
Szerintem az egész popcorn alkalmatlan a blu-ray lejátszásra,én be is fejeztem vele,keresek valami mást.
Az meg nem magyarázat,hogy a kópia szar,nálam a legjobb esetben is akad,de most egy 3d bd50-nél még le is fagyott az a400.Nem egy bd25-tel próbáltam,az összes szar volt rajta,egyszóval mkv-ra jó,de aki blu-rayt nézne az keressen mást,szvsz. -
Lacsu
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1013 üzenetére
Szia!
Nem hinném, hogy a tárolók terhelik le. Nekem az A500-on van 3 HDD, mind 3.5-ös (9 TB) és semmi gond. Ami utoljára akadt és szaggatott, az hibás tömörítés miatt volt. Másik verzió abból a filmből ment rendesen.Talán ezt megpróbálhatnád.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak.
Érdeklődnék hogy a popi a500amon van két külső 3tb os hdd külső taposak es van bemne egy laptop hdd is.
Ezek mennyire terhelik le véleményetek szerint a popit?
Már csak azért kérdem mert néhány film akadozik rajta.
Nem lag szerű akadozas, hanem olyan mintha terhelve lenne a lejátszás.
Hálózatról veszem eszre, pedig minden kábel és router gigabites.
Ez lehet hogy a 24p miatti szinkron probléma?
Nem mindegyik filmnel van jelen.
Ma néztük az annabelle 2t remux, és azon iszonyat akadozott, főleg nagy tereknel vagy hirtelen mozdulatnal.
Ha volma valakinek ötlete tanácsa, szívesen venném es előre is köszönömUi, és BUEK
-
nihil41
tag
Sziasztok! Azt fontolgatom, hogy lecserélem az a410-et htpc-re. Főleg zenére kell, ezért fontos a jó hang. Mi lenne az a külső Dac, ami optikai bemenetről hozza a popi szintjét? Pl. egy Cambridge Audio Dacmagic 100 elég lehet?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lenne egy alap basic kérdésem. Van egy a410-em. Hálózat megy, NASról szépen nézem a filmeket. Viszont, bedugtam egy SD kártyát, jövőben pedig kapna valami normális vinyót. Hogy és mit kellene állítanom ahhoz, hogy én eltudjam érni gépről az ő tárolóját? FTP vagy valami hasonló? smb://IP vel próbáltam elérni, de semmi. Menübe meg nem találok erre vonatkozó részt.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1007 üzenetére
Azt simán félreírtam
"MÁR" a belső hálózaton sem működik. Tehát nem csak az internetre, hanem a belső hálózatra sem csatlakozik. Hát, nagy csalódás. Az A210-et megvettem, egyszer bekötöttem és akkor bontottam el, amikor eladtam. Ez meg, már egyet cseréltek gariba, egyszer javították és most megint.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Értem, akkor az én verzion kilove...
Mezga Aladár úr javaslata lehet a megoldás.
De hogy érted azt hogy más a belso hálón sem működik?
Vagyis nem csak a popi csinalja ezt, hanem már ugyan ezen a hálózaton lévő eszköz sem működik?
Akkor lehet ehy teszt erejéig egy router csere, esetleg? -
Lacsu
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1002 üzenetére
Ja, és persze elfelejtettem: a belső hálózatom nem DHCP-s, fix ip van minden eszköznek.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1002 üzenetére
A routerem Linksys E3000, itt akad el a dolog. A modemem a UPC WiFi-s fehér mittudoménhogyazmiaz gyártmányú csoda, de más a belső hálózaton sem működ.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #1003 üzenetére
A legelsők közül való, rögtön a megjelenés után. Tehát még is hardver hiba, köszönöm, akkor szerviz.
-
Lacsu
csendes tag
Sziasztok!
Szakmai kérdés, A-500 nem jegyzi meg a hálózati beállításokat. Hard reset és firmware upgrade már megvolt. Fix ip cím van, a router látja az eszközt, de az A-500 szerint nem tud csatlakozni a hálózathoz. Ilyen modem hiba szerintem nincs, így valami beállításra gyanakszom. Esetleg közületek valaki már megküzdött ezzel? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Total Commander
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest