Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hát, igen, közben rájöttem, hogy a második példám valahol sántít, szerintem nem jól emlékszem, mert ha tényleg ezek lettek volna a lapok, akkor neki színsora kellett volna hogy legyen, de nem az volt. Megnéztem és ez volt a játék:
Nekem lejött egy AD,KC, persze emeltem preflop, a flopra jött 5C,5H,AH amit 6 an néztünk a preflop emelés ellenére (ez még csak-csak), valaki emel erre a flopra, én persze ráeltem, az eredeti emelöö és még egy tartották, 8D a turn.
Emelek, mind a ketten tartják. riverre bevág a 7H, ezzel 3 lap azonos szinüü.
Persze én Bet, rámemel, a másik eldobja, én meg már csak azért is tartom, hátha blöff. (persze gondoltam hogy nem, dehát eddigre már jó nagy volt a pot egy esetleges blöff miatt nem hagyhattam veszni)
ès mi van neki:
6H, 10H
Azaz gyakorlatilag semmije sem volt, már a flopot sem szabadott volna megnéznie, pláne úgy hogy emelt pot volt.
Utánaszámoltam, és való igaz, hogy azután mindig megvolt neki a pot odds a tartásra (már ha flush-re várt, de ugye mi másra várhatott volna), de egyszerüüen nem tudom mit csinálhattam volna másképp. esetleg ha nem emelek rá a flopos emelööre nem lett volna elég a pot oddsa a turn után, de szerintem aki ilyen lapokkal bejön, annak a pot odds max. egy csúnya betegséget jelenthet.
Na mindegy, emiatt nem voltam mérges, mert tudom, hogy a legközelebbi partikban (ha valaha találkozunk) majd nekem áll a zászló ilyen helyzetekben.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam topic
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs