Új hozzászólás Aktív témák
-
slaci007
senior tag
8x-an sokkal jobb
-
slaci007
senior tag
Verba dvd+r 16x 6x írás
-
DeepDish
őstag
válasz
IRON STORM #838 üzenetére
En ennyit latok"Plex760 1.07 4x írás" es semmilyen kepet nem,ezert irtam!!
-
slaci007
senior tag
Plex760 1.07 4x írás
-
Gregorius
őstag
Üdv!
Mi történt a Plextorommal? Levegőnek nézi az újraírható korongokat. Se írni, se olvasni. Mintha benne sem lenne, még felpörgetni sem próbálja meg. Ugyanezen korongok a sima DVD olvasóban gond nélkül működnek. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy nemt tudom feltenni a Plextoolst!
Vagyis feltenni feltudom, de újraindítom és nem indul el csak bejön az ablak indulásnál és nem csinál utánna semmit.
Probáltam amit az íróhoz adtak és az új LE változatot is de semmi. -
Paulie86
tag
sziasztok,
Kéne egy kis segítség. Valami miatt a px-760A-m nagyon belassult, pedig a plextoolsban a drive settingsnél mindent maxra raktam, de írni kb 0,56al akar, olvasási tesztnél a nero pedig kb 1,8 al olvassa. nem tudom mi lehet ez, remélem nem rontottam el valamivel, mert a múltkor csinált olyant, hogy nem akart kiadni egy dvd-t és villogott is, én hülye meg reseteltem. remélem nem emiatt van ez most.
kössz a helpet. -
koliz1
tag
Sziasztok
A px-755 öt cseréltem 1,5 év után 760 asra ,a 760 18 hónapig birta power calibration error
pont mint a 755 ös megirtam tán 800 db lemezt asszem ezek után maradnak a kommersz
márkák. -
hvb
tag
Kipróbáltam úgy, hogy lehúztam az IDE-ről.
A jelenség ugyanaz 5-ből 3 CD-RW-nél azt csinálja, hogy behúzza a tálcát, majd egy 1mp-es egyhe daráló hangot ad ki és kialszik a led, nem pörög fel.
De az egyik TDK-t már beolvasta, miután belefújtam levegővel.....
Lehet szét kéne szednem? -
hvb
tag
Beteszek egy RW lemezt, amit a munkahelyemen megírtam vagy letöröltem.
Zölden villog egy párat, amikor behúzza a tálcát, majd teljes csend. Ha jól emlékeszem a led ki is alszik. Ezután minden program azt írja, hogy tegyek be egy üres lemezt.
Van egy philips CD-RW, amre sikerül írnom, de a többire nem. Tegnap a nem újraírhatót is elrontotta, mert ubuntu alatt végigment az írás, de nem tudta beolvasni....Nem írok gyakran RW-t, így nem tudom mióta csinálja, de nem rég cseréltam lapot (Asus P5K), amin csak 1db IDE vezérlő van, lehet nem szereti?
Üdv
-
hvb
tag
Sziasztok!
Ezt nekem is csinálja mostanában, én is erről szerettem volna kérdezni.
Én CD-RW-nél vettem észre, hogy nem tudom a lemezeket letörölni, mert azt írja hogy nincs benne lemez. Ha valamelyiket le is törli utána már azt sem látja....
De csakis CD-RW-nél csinálja ezt, hibát.
Ez is lehet szennyeződés miatt? Esetleg más ötlet?Üdv
-
DeepDish
őstag
Most akkor letezik 760A/Sa hoz 1.08 firmware,mert en nemtalalom?! HA igen,ti probaltatok mar,megeri feltenni?
-
Aku-Aku
tag
válasz
slaci007 #802 üzenetére
Amikor üres, emlékeim szerint simán csak ég a zöld lámpa.
Lemezbehelyezés, na innen már nagyon figyeltem.
Elöször folyamatos világos sárga szinnel ég a lámpa. Kb. 1 percig.
Valami hangok is hallatszanak, két rövid egymás után, kis szünet és ez ismétlődik.
Egy idő múlva feladja a meghajtó és narancssárga (a weblapjuk szerint amber) lámpa ég,
rövid egymás utáni két villanással, szünet, két villanás szünet, stb. stb. stb.Nos megnéztem.
Akkor most Te jössz.
Lehetne hasonlóan alapos a válaszod?Előre is kösz.
-
PPeter
addikt
Ha csak egy-két lemezzel csinálja, akkor nem érdemes. Ha viszont egyre gyakoribb, akkor elkerülhetetlen. Szétszedés után - a tálca legyen kitolt állapotban amikor áramtalanítod a meghajtót, úgy könnyebb
- sűrített levegős spray, nagyobb szennyeződés esetén izopropil alkohol és finom, szálat nem hagyó szövet lehet szükséges az optikához.
-
Aku-Aku
tag
UP
-
Aku-Aku
tag
PX-760A meghajtóm van.
Most már a második lemezzel csinálja ezt.
Nem ismeri fel! A narancs lámpa kétszer villog, aztán megint 2x és így tovább...
Először Might and Magic IV most meg Half-Life Orange Box.
Utóbbi boltból vásárolt friss példány. Előbbi is boltból, de már nem annyira frissSegítsetek, mi lehet az oka?
Köszi
-
-
3x3y
aktív tag
Firmware versions for PX-755A
PX-755A V1.08
Improvements:
Improved writing performance on Mitsubishi Kagaku Media(Verbatim) DVD-R 16x media.
Improved writing performance on DVD±RW media. -
válasz
blattida #791 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom most az írommal van valami vagy a nyersanyaggal, de mondjuk másik márkával(Benq) sem remekelt, sőt még rosszabb lett.
Régebben azért jobb eredményeket produkált, a firmware a legfrissebb.
Hogyan lehetne resetelni, teljesen alapállapotba hozni az írót?
Vagy az segítene valamit egyáltalán? -
3x3y
aktív tag
Néda!
Életre kelt a fórum? Azt hittem már senkinek sincs 755/760-as gépe. -
UP!
-
slaci007
senior tag
Mediamarkt vagy electroworld hegyekbe állnak a Lite-on írók.
-
Szipi
aktív tag
válasz
blattida #782 üzenetére
Köszi a megerősítést.
A Briver.hu-ban találtam rá.
Közben találtam PX-760A-t itt.A brivernek már írtam mailt, hogy tudnak-e szerezni mert szerintem csak elfelejtették levenni az oldalról(ráadásul technikai okok miatt az oldal sem müxik rendesen).
A PX-760A-ra még nem kérdeztem rá.Próbáltam még BenQ-t vagy Lite-On-t keresni de nem jártam sikerrel sajnos.
-
Szipi
aktív tag
Üdv. Plextor tulajok.
Találtam az egyik boltaban PX-755A/SA írókat, a kérdésem az lenne ezek még eredeti Plextor tervezésű meghajtók?
Az általam talált infók alapján igen de azért megkérdezem biztos ami biztos alapon. -
Esetleg azt lehetne megpróbálni, hogy visszaállítani a gyári állapotokat és úgy kipróbálni, nem?
Azt az elején lévő reset gombbal tudom ezt elérni, igaz?Nézegettem ezt a self-diagnostic tesztet is: [link], csak az a gáz, hogy nem vagyok perfekt angolból így sok helyen nem vágom mit kell pontosan csinálni.
-
válasz
slaci007 #777 üzenetére
Elvileg udma2-ben van.
/dev/hdc:
Model=PLEXTOR DVDR PX-760A, FwRev=1.07, SerialNo=291797
Config={ Fixed Removeable DTR<=5Mbs DTR>10Mbs nonMagnetic }
RawCHS=0/0/0, TrkSize=0, SectSize=0, ECCbytes=0
BuffType=unknown, BuffSize=0kB, MaxMultSect=0
(maybe): CurCHS=0/0/0, CurSects=0, LBA=yes, LBAsects=0
IORDY=on/off, tPIO={min:120,w/IORDY:120}, tDMA={min:120,rec:120}
PIO modes: pio0 pio1 pio2 pio3 pio4
DMA modes: mdma0 mdma1 mdma2
UDMA modes: udma0 udma1 *udma2 udma3 udma4
AdvancedPM=no
Drive conforms to: Unspecified: ATA/ATAPI-3,4,5,6
* signifies the current active mode -
-
Szipi
aktív tag
válasz
slaci007 #769 üzenetére
Ettől tartottam.
Igazából azért akartam cserélni a mostanit mert kiváncsiságból én is csináltam pár minőség tesztet a lemezeimen, az eredmény siralmas lett.
Összehasonlítotttam a képeket amiket beszúrtál az én eredményeimmel és egyből úgy döntöttem, hogy csere lessz.
Sajnos mindegy milyen lemezt használok az eredmény mindig ilyen gyenge lessz:
link1
link2 -
Szipi
aktív tag
[OFF]Üdv. mindenkinek.
Gondoltam lecserélem a jó öreg Pioneer 108-asomat egy Plextor PX-760-ra csak sajnos nem találom egyik boltban sem
. Még itt az apróhírdetések között sem találtam újat csak használtat.
Ha netalántán tudna valaki egy linket dobni hol lehet újonan eredeti(nem átnevezett NEC,TEAC stb.) Plextor DVD írót venni azt nagyon megköszönném!Vagy valami más jó minőségű író is szóba jöhet, de Plextor lenne az igazi.[/OFF]
Szerk.: OFF
-
Sziasztok!
Kissé furcsán viselkedik a Px-760A-s írom.
Beállítom 8x-os írásra, de közben folyamatosan ingadozik a sebesség és a buffer is, átlagban 3,5x-ösen írta meg, ez volt Linux alatt growisofs-al.
Aztán a legújabb cdrecord-al elvileg jó a sebesség, de néha egyszerűen lefagy, leáll az írás, elcsendesül az író és vége, ha nyomok egy Crtl+C-t akkor meg megint elkezd dolgozni az író, de persze a cdrecord meg kiírja, hogy Interrupted.
Ugyanez volt Gentoo és Debian alatt, Vista-n a 8-as nero 16x-ra beállított sebesség mellett olyan 7x-esen írja meg.
Legfrissebb firmware van rajta(1.07)Vagyis ez valami hw hiba lesz.
Garanciális javításra menjen vagy van pár tippetek, hogy hogyan lehetne magához téríteni?
Kb. fél éve van meg, eddig semmi gondom nem volt vele. -
as81
csendes tag
válasz
richardCHEF #761 üzenetére
Nekem egyik fajta rw lemezt sem törölte le, aztán mint kiderült, összeakadt az új daemonnal. Progi bezár, utána írja a -rw-t, de a +rw most is probléma... Sem a Plextor, sem az LG-m nem törli/írja a +os lemezt...
-
IRON STORM
őstag
válasz
richardCHEF #761 üzenetére
Ne írj minden topicba, várd meg türelemmel amíg segítenek!
-
richardCHEF
csendes tag
sziasztok, egy jó nagy problémám van, kérem ha tudtok SEGÍTSETEK!
nos a helyzet hogy nekem egy PLEXTOR 716A-m van és régebben az összes /kb 14 db/ VERBATIM DVD+RW -t dvdrwnek olvasta be és ÍRTA, de vagy 2 napja beleteszek egy verbát és HIÁBA DVD-RW a plex NEM ÍRJA ÚJRA, sőt NEM ISMERI fel mint DVD-RW hanem sima egyszer írható DVD... és ha TÖRÖLNI akarom akkor azt írja ki hogy nem lehet mert NEM DVD-RW
legújabb firmware van rajta, 8as nérót használok de más programokkal is ez van, alcohol és a saját plextools progijával is ezt csinálja...
MI LEHET A GOND? MIT CSINÁLJAK? KÉRLEK SEGÍTSETEK!
MOST MI TÖRTÉNT, BE FOG TOJNI A PLEXEM?
-
slaci007
senior tag
Maxell 100-as guriga RitekF1 6x-an firmware 1.07.
-
koliz1
tag
Jó lenne valami Tayo yuden optimalizálás is.
-
blattida
nagyúr
Új firmware a 755-öshöz és 760-ashoz: [link]
-
slaci007
senior tag
PLEXTOR VS BENQ
Azonos lemez MCC 004 egyszerre írva neroval 8x-an.
Plex760 1.06
Benq 1655 BCIB -
slaci007
senior tag
Ridata 16x mínuszos 6x írva 1.04 firmware
Egy új beszerzés:
Maxell 16x mínuszos 6x írva 1.06 firmware -
mgyr
csendes tag
Ha valaki tud még valahol (nem SATA-s) PX-760A-t, kérem jelezze. Nagyon szeretnék egyet!
(gyrmakranczy (at) freemail.hu) -
westlake
félisten
valaki legyen olyan draga es privatba irja meg, hogy satas 760-at hol lehet vetelezni.. koszonom!
-
neduddki
nagyúr
válasz
keménygödör #749 üzenetére
HI!
Na megnyugodta, hogy nm caak mi cseregettuk egyba fobe a 716-osokat /most nem tom hogy vigyorogja vagy sirjak, akkor inkabb virgyorgok/
[persze en egy rosszindulatu ember vagyok aki mindig csuntaz leszojja zszuoper kis plextorokat:- (((
udv
neduddki -
keménygödör
tag
válasz
7Heads Drago #746 üzenetére
Bevált széria a 716... jó lenne. Ha bírta volna tovább mint kb. 1,5 év (nem agyonterheléssel), akkor talán én is mondatnám. Bár tudjuk PPéternek csodálatosan üzemelnek most is a rengeteget szinkronban író 716-osai, de ő egy szerencsés ember! (Persze az enyém is csak félig-meddig vált analfabétává, de hát nem ezért vettem.)
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
Nekem is 760SA-m van, és semmi gondom vele, kivéve, hogy ha felrakom a legfrissebb ULI drivert a SATÁhoz, akkor a PlexTools megbolondul és nem hajlandó egyáltalán kezelni az üres lemezt. Így ULi M1575 satavezérlőhöz ajánlom a régebbi drivert használni.
-
lazydog
addikt
válasz
7Heads Drago #746 üzenetére
Nem igazán van különbség a kettő között. Van itt a PH-n is néhányunknak ilyen írója, nem hallottam/tapasztaltam semmi gondot.
-
7Heads Drago
veterán
Sok kűlönbség van a 760A és a 755A között.
Persze az irási tempon kivűl....
És van olyan bevált széria mint a 716...?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Vegul is nem tom me vagyok egy akkora marha!!!:- (((( /de tom, aze mert ennek a plezxtornak nevezeee izenek adtam meg eg esejt:- (((/
Szoval me duhongok???
Mert a 760ason hozza a formajat:- ((( kezdi nem felismerni a lemezeket /cd-dvd, sajat iras, nem sajat iras/, fantporpikus, a JoQ......:- ((((
Megyek osszeszedek par meg felleheto 4167-est es boldogan elek amig meg nam halok:- (((( ehhhhhhhhhh
udv
neduddki
p.s. elnezest de kisit felB! a dog:- ((( -
WillyX
tag
Egy gyors kérdés: 716sa vagy 760sa a jobb választás? Sebesség nem lényeg.
-
koliz1
tag
Most megijedtem egy kicsit mi lesz ha a px-760 om meghal mit kapok helyette?
-
^Boss
őstag
na vegre megoldodott minden garis peroblema es megkaptam a zsiruj 760A-s irot, amilyen elotte is volt.
Egy Asus 1612BL-el irt lemeznel a minosegellenorzes nagyon jo eredmenyt hozott, kivancsi vagyok, hogy majd ha mar Plex-el is irom a kituno +-os Ricoh lemezt, milyen lesz a minoseg!
tehat Asus 1612BL-el irt Ricoh 16x-os +-os lemez, 16x-osan irva.
[Szerkesztve] -
Scafi2
csendes tag
válasz
IRON STORM #737 üzenetére
Koszi a valaszt!
Korrekt volt!
Esetleg tudsz ajanlani egy helyet ahol tudok neten rendelni? (760-at) -
IRON STORM
őstag
Előtted írta le PPeter nagyjából a lényeget. Kevesebbet tud, pl minőségellenőrzést nem fogsz tudni a Plextools-al. Valamint nélkülöznöd kell az Autostrategy, Gigarec, Varirec, Powerec funkciókat.
Ettől függetlenül még nem rossz író, de attól félek nem fog saját firmware-t gyártani a Plex hozzá.
Ha igazi Plextor írót akarsz venni akkor a 760-at vegyed, de szerintem nem ér meg 2-3 szoros árat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Scafi2
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kerdesem!
Szeretnek plextor dvd irot venni.
Eloszor a px-760-at neztem ki, de ''most'' kiadtak a px-800-ast.
Szeretnem megkerdezni, hogy mi a kulonbseg a ketto kozott?
Melyik miben tud kevesebbet vagy tobbet?
(gyanus, hogy olcsobb a 800-as a 760-nal)
Szeretnek egy igazan jo plextor dvd irot venni!
Legkesobb hetvegere el kellene dontenem!
Kerek valaki aki tud irjon minel elobb!
Nagyon koszonom!
Udv: Scafi -
PPeter
addikt
Semmilyen tekintetben nem jobb, mint a PX-760, ugyanis a PX-800 csak egy átfeliratozott NEC 7170A író. Nem rossz író, de semmi olyasmire nem használható, amiért az ember szívesen adott ki (több) pénzt a PX-760 esetében: tehát nem lehet PlexTools programmal minőségi ellenőrzéseket végezni és egyéb speciális képességeket igénybe venni, mert ilyenek nincsenek neki.
-
_ocsisajt
őstag
HI!
hihetetlenul szeretnek egy ilyen irot a magamenak tudni, de azis hihetelen, hogy az importorok mar leszarjak ezt a tipust, mar egy hete telefonalgatok, de semmi
nem tudna valaki esetleg egy peldany beszerzeseben segedkezni???
nagyon megkoszonnem -
DeepDish
őstag
válasz
keménygödör #730 üzenetére
Csak azt nem ertem ha kitorlom ,akkor ugy nez ki elsonak jo,de ha masodjara irom akkor mar retek ,mondjuk hazsnalhato siman,de nekem ez mar szar minoseg!!
De ha AS
N-on van,akkor elvileg megkeresi a legjobb strategiat es azt hazsnalja,ha nem akkor keszt ujat,ennek ellenere megis sokkal szarabb,mint torolt adatbazisnal!
-
-
DeepDish
őstag
Irtam ujabbat es as:auto volt ,nem ON-on,hogy csinaljon ujra strategiat es eleg gaz lett?!
Ettol ez meg hasznalhato lesz amugy par ev mulva is? -
DeepDish
őstag
Adatbazis torol 8x irva fuji ugyanaz a lemez,amit regen jo irt ime eredmeny!!
Plextor 16x +R lemez berak, 16x irva ime eredmeny:
Akkor nem ertem miert irja szarul a fugit,amit regen jol irt,mivel nem iro hiba,amire en gyanakodtam! -
DeepDish
őstag
-
DeepDish
őstag
válasz
keménygödör #690 üzenetére
Uj winfos fel es lam elegge siralmas meg most is!
[Szerkesztve] -
Megírtam 3 Benq lemezt is, amiket anno 4-es PIE érték alatt készített el, most a legjobb 5.89 lett.
Valami történt az íróval csak nem tudom mi. -
Aku-Aku
tag
Tavaly karácsonyra vettem Plextor P760-ast.
Most rájöttem, hogy akarnám használni a PlexTools-t.
hol tudom beszerezni? -
válasz
keménygödör #714 üzenetére
És ezt hol írja?
Vagy csak akkor jelzi ha a plextools-al írom? -
Megírtam 2 dvd, 8x-osan, az egyik PIE értéke 5. 80 lett, a másiké 5.64.
Normális, hogy rosszabbul írja meg a lemezeket, mint a stratégia legelső használatakor? -
keménygödör
tag
Ezt kapjuk, ha AS készül (pl. Auto mellett):
AUTOSTRATEGY Result:
The recording setting has been adjusted optimally, because default setting was not likely to record properly.
Ez pedig a következő írásoknál:
AUTOSTRATEGY Result:
Recording has been done properly by default setting.
Tehát konkrétan nem írja, de ugye az aktuális AS beállításból egyértelmű. -
válasz
blattida #712 üzenetére
Bocsi, a melóból írtam s fejből nem tudtam pontosan, hogy hívják.
Megcsináltam egyet force-al, létre is hozott egy új stratégiát s az eredmény is egész tűrhető lett.
Csak a Sum8-at futtattam le egyenlőre, 4.58-as PIE értéket hozott ki.
Majd megírok még pár lemezt, most már AS On beállítással hagy legyen jobb az adott stratégia s később újra tesztelem. -
blattida
nagyúr
Olyan, hogy Auto On, olyan nincs! AS On van. Ebben a módban az történik, hogy az AS adatbázisban található írási stratégiát használja az író, ha van! Ha nincs, akkor a Firmware-ben található stratégiát!
AS On Forced módban mindíg új stratégiát készít és mindig azt használja! -
válasz
keménygödör #710 üzenetére
Igen, kicsit hülyén írtam.
Régen Auto Selectionben volt, mikor észrevettem, hogy rosszabb átraktam Auto On-ra, kitöröltem a régi AS-t s írtam vele egy dvd-t, amihez nem hozott létre új stratégiát, hanem FW-ből írta az Auto On ellenére.
Ezért csináltam neki én manuálisan.
Holnap megnézem, hogymit szól hozzá, ha deaktiválom a stratégiát és Forced-ra állítom.
Azt lehet valahonnan tudni, hogy ha van egy lemezhez stratégia akkor tényleg azt használta-e?
Kiírja valahol a Plextools? -
válasz
keménygödör #708 üzenetére
Akkor engem megtalált nagyító.
-
keménygödör
tag
Igen, az AS-Strikerben láttam van ábra, de ezt is minek kellett külön, ahelyett, hogy integrálták volna a dolgait mondjuk a nem XL PlexToolsba.
Ezt a Force dolgot meg kipróbálom, majd meglátjuk mi lesz.
Vagy az Autot. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy nagyítóval kell keresni azokat az eseteket, amikor Auto mellett nem készül AS.
Az írási alatt a puffer kiürülések elkerülése a lényeg, hogy ne nagyon szakadozzon az írás.
Image vagy közv. állományokból, stb. mindegy. -
válasz
keménygödör #706 üzenetére
Valaki linkelt itt korábban egy AS-Striker nevezetű progit, ha jól rémlik abban volt valamilyen ábrázolás, csak én le is szedtem gyorsan, mert nem volt rá szükségem.
Ezt a Force dolgot meg kipróbálom, majd meglátjuk mi lesz.
Az számít valamit, hogy csinálok-e valami mást a gépen az írási folyamat alatt?
Jobb ha nem zargatom addig s nyugisan tud írni?
S ha nagyobb részt képfájlokat írok az nem befolyásolja?
Ott nincs különbség a minőségük között? -
válasz
keménygödör #704 üzenetére
Ami már kezdettől bosszant... a nem egészen egyértelmű szövegek helyett inkább egy áttekinthető ábra kellett volna a döntési folyamatról.
Ezt most nekem mondod?
Vagy mire értetted? -
keménygödör
tag
Az Auto Strategy pedig On-ra van állítva, tehát ha nem talál megfelelőt akkor csinálnia kellene, nem?
Ha pontosan vesszük a leírást On-nál az AS-ből venné, de ha ott nem talál, akkor nem készít és FW. Amit írtál az illik az Autora. Ami már kezdettől bosszant... a nem egészen egyértelmű szövegek helyett inkább egy áttekinthető ábra kellett volna a döntési folyamatról.
Mondjuk volt, hogy szintén ON-ra volt állítva, nem volt benne Plextoros bejegyzés és mégsem készített.
Fent leírt On eljárást elvileg alátámasztja...
Próbáljam Force-al? Az viszont minden íráshoz új stratégiát készít nem?
Ha minden igaz (konkrétan ezt még nem próbáltam).
Auto, a bizt. kedvéért a 16x inaktiválása és úgy...
Azt a 16X-ost egy Full strategy készítéskor csinálta, lehet kár volt elcseszni rá egy lemezt.
Aha... szóval Full Create Strategyre előállt egy 16x-ossal (pedig ugye 18x is írható). -
válasz
keménygödör #702 üzenetére
Az Auto Strategy pedig On-ra van állítva, tehát ha nem talál megfelelőt akkor csinálnia kellene, nem?
Mondjuk volt, hogy szintén ON-ra volt állítva, nem volt benne Plextoros bejegyzés és mégsem készített.
Próbáljam Force-al?
Az viszont minden íráshoz új stratégiát készít nem?
Azt a 16X-ost egy Full strategy készítéskor csinálta, lehet kár volt elcseszni rá egy lemezt.
[Szerkesztve] -
keménygödör
tag
ON DVD-R TYG03 Low 16 X
6 ill. 8x írási sebességet említettél, mégis egy 16x stratégia került be hozá!?
Igazából úgy tűnik, a 6x és 8x íráskor nem gondolta úgy, hogy új stratégiát kell készíteni (Auto). Ha gondolod erőltetés és megnézni azzal jobb lesz-e az eredmény mint FW-ből.
[Szerkesztve] -
válasz
keménygödör #700 üzenetére
-------------------------------------------------------
PlexTools Professional V2.35 AUTOSTRATEGY Database
Copyright(C) 1999-2006 Plextor SA/NV
2007. március 21.
-------------------------------------------------------
Active Type Media ID Usage Frequency Write Speed
ON DVD-R MCC 03RG Medium 6 X
ON DVD-R DAXON016 High 6 X
ON DVD-R DAXON008 High 6 X
ON DVD-R CMC MAG. Medium 6 X
ON DVD-R TYG03 Low 16 X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest