- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Projektor topic
Aktív témák
-
somitomi
tag
1: Lezeres gravir: [L]http://www.multigraf.reklam.hu[/L]
Nagyon kedvesek voltak, mailben kertem toluk arajanlatot, azt hittem, hogy rogton el fognak hajtani, hogy ilyen kis merettel nem is foglalkoznak. Meg aznap megjott a valasz, komplett arajanlattal. Ki is mentem hozzajuk az elkepzelesemmel. A lenyeg a kovetkezo: 2 felekeppen lehet lezerrel dolgozni:
1.a: Gravirozas. Gyakorlatilag barmilyen formatumu kepet ra tudnak nyomtatni a plexire es ''szurkearnyalatosan'' megjelenik a feluleten, de ebben az esetben nincs elvilagitasrol szo, ez csak egy feluletkezeles.
1.b: kb 2 mm melyen vegigpasztaz a lezer egy korvonalat. Ebben az esetben vektoros kep kell (pl. photoshop: path-okat csinalni, es utana export to illustrator)
Ekkor mar van elvilagitas, igazabol csak ezek a mely korvonalak vilagitanak.
1.c : Vagas. halal pontosan barmilyen mintat kivagnak neked...
En nem nagyon ismertem a technologiat, tehat csak egy kepet vittem oda. Kb masfel orat ramszant a csaj es alakitgatta a kepet, csinalt path-okat kore, nyomtatott probakepeket (plexire), hogy lassam, hogy milyen lesz......szoval nagyon rendesek voltak....
Igy kerult nekem ez a 12x12 cm-es fel centi vastag plexi ket fele technikaval nyomtatva es marva 3600 Ft-ba. Ha elore tudom a reszleteket, olcsobban is kijott volna.....amugy az ar gepido szerint alakul...
2 : Lombfuresz. Amivel fak lombjat fureszelik :) Megegyezik azzal, amit valaki belinkelt ide, csak egy kicsit nagyobb, mert a nagytorony oldalat kicsivel nem lehetett volna kivagni, mert nem erne el a kozepeig....
Amugy aki vagta, azt mondta, hogy soha tobbet :)
3 : Oldallap kivagasa lezerrel: probalkoztam ezzel is, de elkuldtek mindenhonnan, hogy badogot ( ugye ebbol van...de nem mindenkinek ) nem hajlandoak vagni....nem mondtak, hogy miert, de szerintem nem akartak ilyen marhasaggal foglalkozni. Szoba johetett volna meg a vizes vagas is, de addigra mar kivagta a haverom lombfuresszel...
A lezerrel meg az is lehet a gond, hogy tul sok hot termel es megvetemedik az anyag....a festesrol mar nem is beszelve...
Na ez egy kicsit hosszura sikeredett...
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- Cablemod Moduláris Tápegység Kábel / Vezeték Szett
- ASUS ROG Strix 1200W Gold Aura Edition Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest