Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RochaShade
újonc
válasz
Dezsi82 #4847 üzenetére
szia,
a példaprogram alapján abból amit küldtél (441.old) minden mozgáshoz pozícionálásához hasonló létradiagram lesz?
"beírod a megfelelő területre a célpozíciót" mi takar a megfelelő terület?
beállítottam a unit-ot a main rackban is és a cx motionban is. Jól sejtem hogy a cx motionban csak hozzá rendelek hajtásvezérlőket amiknek ott csak a beállításait tudom el végezni, ami akkor fog lenne kapcsolva a cx programmerhez ha össze is raknám? -
RochaShade
újonc
válasz
Dezsi82 #4831 üzenetére
Szia,
köszönöm a segítséget először is, bár attól tartok nem nem minden egy értelmű számomra. Addig el jutottam hogy a Cx motion-ben ki választottam a hajtást, meg a PLC-t, valamint a cx programmerben is a unit setupban a main racknél be állítottam az NC271-et. De sajnos nem tudom hogyan lesznek a pontok meg határozva ahová mozgatom, és hogy ez a cx programmerben a plc programban hogyan fog ki nézni. There is no editable parameter defined by CPS. Ezt kapom a cx programmerben. -
RochaShade
újonc
-
-
RochaShade
újonc
Egy picit még pontosítanám. Az első lépésben végrehajtott max. 5 mm-es mozgás után ahogyan írtam is abból a pozícióból számítaná az újabb 5 mm-es vissza irányú mozgást ahová az első mozgás után be állt. Mivel az első mozgás változtatható tehát max. 5, de lehet akár 3 mm is ezért ha pl 3 mm-es úthosszról mozog vissza 5 mm-t akkor a nullponthoz képes 2mm-es távolságra lesz a második mozgás után. A lényeg hogy a második mozgást az első utáni pozícióból számoljuk. És a két mozgás után áll nullpontba. Így a teljes mozgás tartomány külön külön 5 mm de a második mozgás kiinduló pozíciója az első mozgás végállása.
-
RochaShade
újonc
Heló Szirty
Ez egy szervó motor szervó vezérlővel,
A motor típusa: R88M-G0503T-S2-D szervo motor
A szervo vezérlő: R88D-GN01H ML2
A plc típusa: CP1H-Y20DT-D
Mechatrolink 2-n keresztül kommunikál.
A mozgás tejes úthossza 5 mm lenne. Ez úgy nézne ki hogy az indítás után a nullpontból először "negatív irányba mozogna 5mm es tartományon belül, ez lenne egy kijelzőn változtatható érték, ez után abból a pozícióból a másik irányba mozogna egy másik változtatható értékre ismételten 5mm-es tartományon belül.
Ha a választott eszközökkel túl bonyolult, vagy van más ötleted amivel egyszerűbb, akkor írd meg nyugodtan, a feladat rugalmas, és nem lesz meg építve meg ki próbálva, csak a számítógépen kell a programot meg írni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
RochaShade
újonc
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Egy motort vezérelnék egy CP1H omron PLC-vel. A motor két alkalommal végezne mozgást. Azt szeretném el érni hogy mozgások paramétereit egy bizonyos tartományon belül változtatni lehessen egy ns kijelzőn. A motor mozgásait lineáris mozgássá alakítom, és az úthosszat szeretném variálni a kijelzőn 5mm-es tartományban. A kérdésem hogy cx programmerben milyen lehetőségeim vannak arra, milyen elemet kell használnom amiben utána az úthossz értéke a kijelzőn változtatható.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest