- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz Kernel #84507 üzenetére
Megeresztettem 1-2 telefont.... ha nagyon mákom van akkor 10.000ből esetleg meg van, ha nincs akkor 25-50 vagy kuka.... Közben ránéztem milyen TV-ket ajánlanak és a Samu j6240 eléggé ajánlott, ráadásul MM-ben, most 200.000 alatt van akciózva... (Próbáltam rá a kupont, mert elvileg minden FHD samura -8% van, de nem ment... ) Hirtelen felindulásból ráugrottam, aztán ha olcsón megúszom a panát akkor legfeljebb eladom ha bejön a samu - esetleg ha gombokat adnak érte, kiteszem a teraszra -, ha meg nem jön be a samu akkor ennyit csak adnak érte, ha ennyire ajánlós, még ha fut is pár órát.... Még mindig nagy különbség van plazma és led között???
re: két hét szünet három gyerekkel TV nélkül???????
szerk: bocs az offért
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
Adott egy Panasonic TX-P50U30E plazma, ami hát kb 4-5éves. Tegnap megnéztünk egy filmet, kikapcsoltuk a TV-t és azóta nem tudjuk bekapcsolni. Volt áramtalanítás, de semmi. Mikor visszadugjuk, akkor olyan mint amikor bekapcsolódik villog zölden a ledje - meg mintha próbálna is bekapcsolódni-, aztán átvált pirosba és úgy villog. Kerestem a leírásában mi lehet, de semmit nem találtam.
Van ötlet?Köszönöm
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
ilyen hosszúkás nappalink van 4x7méteres, a túl végében van az étkező, ahonnan időnként de megengedem a kölköknek hogy nézzék, de alapvetően kb 2-3méterről nézik...
a filmek amiket én nézek nagy ritkán, azok fullhdk, viszont a srácok napiszinten néznek meséket....Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #3846 üzenetére
minél többet olvasok vissza annál hülyébbnek érzem magam.... 2d/3d nek van értelme? Sima zöldpiros szemcsivel ezek nem is jók csak speckó szemüveggel amik több ezer forintos darabáron kaphatók? én is az assus oplayt néztem ki abba be tudom dugni a routert, hajlok az 50es hdrady felé, de nem nagyon tudom mit kellene választanom aminek szép a képe és nem kerül egy vagyonba.... ahogy olvasok vissza nem sok konkrét tvt ajánlottatok de nem is túl sok konkrét tapasztalat van..... p50c3 került képbe ez is 150körül van, de ez nem tud 3dt ugye? viszont full hds nem csak ready vagy félre irtak valamit az avplanatnél? a gyerekek meséi-amik ugye régiek..... süsü, hohoho, közlekedj okosan, vakond, WD klasszikusok mind mind SD tartalmak..... azzal már tisztában vagyok hogy a fullhdn ezek élvezhetetlenek lennének.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Tomika1981 #3841 üzenetére
mondjuk ha viszont nem jó a dlna és külső lejátszót kell vegyek igy is úgy is akkor egy fapados 50es gondolom olcsóbb mint egy mindent játszó 42es, vagy mondjuk kb ugyanannyi... jól sejtem? Mondjuk eddig az 50eseket nem néztem de ha van valami tipp szívesen venném! Köszönöm
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
igazából nálam a lényeg hogy mivel a tv a router mellé kerül hogy kábellel összekötve tudjon játszani routerre kapcsolt hddről, tehát dlna vagy ushare, de ha a divx tartalmak amúgy is vacakul festenek mert ha jól értem kvázi túl kicsi a felbontásuk akkor végülis nem is biztos hogy nekem feltétlenül le kéne cserélnem a jó öreg 106os kis 560x720as felbontású tvm....
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz aleister #3831 üzenetére
nekem 1043assal van szerverem, pont ezért gondoltam venni TVt- mert bár egy 8éves projektorosom van de semmi baja, csak az LGnek az a állványos TVje- nekem meg a 3 gyerek miatt fel kellett raknom szekrényre hogy ne verjék szét, csak igy már túl magas..... azt hittem ha van rajta lan akkor rádugom a TVre és nem kell pendriveoznom... mint mondtam a winyon ext4 fut ezért azt hiába is dugnám rá hubbal a TVre....
Ha viszont nem divxekre vannak kitalálva TVműsort meg nem is nézünk- sőt gyakorlatilag a kölkök néznek rajta mesét másra nem nagyon kell mert mi asszonnyal monitoron szoktunk filmezni.... akkor lehet hogy lehetne még húzni ezt a tvvásárlást.... most jól elbizonytalanítottál )Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
TV vásárlás előtt állok, elolvastam az első hszt, egész mostanáig LCD-t akartam venni, de most újra értékeltem a dolgokat és azt hiszem plazma lesz belőle. Az első kérdésem az lenne hogy amin van lanport az mindegyik támogatja a DLNA funkciót? Csak mert a TV mellett van a routerem amibe be van dugva egy 2terrás winyo teli képekkel, filmekkel és ha megoldható akkor használnám- usb nem jó mert linux fut rajta a hálózat miatt, azt meg nem támogatják a TVk ahogy elnéztem.
2 TVn gondolkodom a Pana 42ut30on és a 42s30on, de ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában többnyire filmezésre szép világos nappaliba valamit ami tudja a DLNAt azt megköszönöm.Még annyit hogy bár olvastam az ajánlott nézési távolságokat de nekem annyira közelínek tűnnek ezek a távolságok hogy inkább rákérdezek, hogy egy 106os tv az ajánlott 2-3méter távolságtól messzebb (4-5-6)méter azért élvezhető, vagy összefolynak a színek vagy miben más élmény ennyire mint egy crt?
köszönömTúrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest